Revista Design
Revista Design
Shtrati I Maces

Catzz

Shtrati I Maces Kur projektonit shtratin e maceve Catzz, frymëzimi u mor nga nevojat e maceve dhe pronarëve ashtu dhe nevoja për të bashkuar funksionin, thjeshtësinë dhe bukurinë. Ndërsa vëzhgonin macet, tiparet e tyre unike gjeometrike frymëzuan formën e pastër dhe të njohur. Disa modele karakteristike të sjelljes (p.sh. lëvizja e veshit) u përfshinë në përvojën e përdoruesit të maces. Gjithashtu, duke pasur parasysh pronarët, qëllimi ishte që të krijonin një pjesë të mobiljeve që ata mund të personalizonin dhe të shfaqnin me krenari. Për më tepër, ishte e rëndësishme të sigurohej mirëmbajtje e lehtë. Të gjitha këto mundësojnë modelin e hijshëm, gjeometrik dhe strukturën modulare.

Mobiljet Luksoze

Pet Home Collection

Mobiljet Luksoze Pet Home Collection është një mobilje për kafshët shtëpiake, e zhvilluar pas një vëzhgimi të vëmendshëm të sjelljes së miqve me katër këmbë brenda mjedisit të shtëpisë. Koncepti i dizajnit është ergonomia dhe bukuria, ku mirëqenia nënkupton ekuilibrin që kafsha gjen në hapësirën e saj brenda ambientit të shtëpisë dhe dizajni synohet si një kulturë e të jetuarit në shoqërinë e kafshëve shtëpiake. Një përzgjedhje e kujdesshme e materialeve thekson format dhe veçoritë e secilës pjesë të mobiljeve. Këto objekte, duke zotëruar autonomi bukurie dhe funksioni, kënaqin instinktet e përkëdhelur dhe nevojat estetike të ambientit të shtëpisë.

Transportuesi I Kafshëve Shtëpiake

Pawspal

Transportuesi I Kafshëve Shtëpiake Transportuesi Pawspal Pet do të kursejë energjinë dhe do të ndihmojë pronarin e kafshës shtëpiake të dorëzojë shpejt. Për konceptin e dizajnit Pawspal transportues kafshësh të frymëzuar nga Space Shuttle, të cilat mund t'i çojnë kafshët e tyre të bukura kudo që dëshirojnë. Dhe nëse kanë një kafshë më shumë, ata mund të vendosin një tjetër në krye dhe të bashkojnë rrotat në fund për të tërhequr transportuesit. Përveç kësaj, Pawspal ka projektuar me ventilator të brendshëm të ventilimit për të rehatshëm për kafshët shtëpiake dhe për ta karikuar lehtë me USB C.

Pajisja E Menjëhershme Për Zgjerimin E Buzëve Natyrale

Xtreme Lip-Shaper® System

Pajisja E Menjëhershme Për Zgjerimin E Buzëve Natyrale Sistemi Xtreme Lip-Shaper® është pajisja e parë klinike e provuar klinike e sigurt në shtëpi për zgjerimin e buzëve në shtëpi. Ajo përdor një metodë 'mbërtheje' kineze 3.500 vjeçare - me fjalë të tjera thithje - e shoqëruar me teknologji të përparuar për krijimin e buzëve për të konturuar dhe zgjeruar buzët menjëherë. Dizajni krijon buzën e poshtme të lë pa frymë të vetme dhe të dyfishtë, ashtu si Angelina Jolie. Përdoruesit mund të forcojnë buzën e sipërme ose të poshtme veç e veç. Dizajni është ndërtuar gjithashtu për të ngritur harqet e harkut të Cupid, për të mbushur gropat e buzëve për të ngritur qoshet e gojës së plakjes. I përshtatshëm për të dy gjinitë.

Sheqernat

Two spoons of sugar

Sheqernat Të pini çaj ose të pini kafe nuk është vetëm për shuarjen e një herë të etjes. Shtë një ceremoni e kënaqjes dhe ndarjes. Shtimi i sheqerit në kafe ose çaj mund të jetë aq i lehtë sa të mbani mend Numrat Romakë! Pavarësisht nëse keni nevojë për një lugë të vetme sheqer ose dy ose tre, thjesht duhet të zgjidhni një nga tre numrat e bërë nga sheqeri dhe ta shtypni në pijen tuaj të nxehtë / të ftohtë. Një veprim i vetëm dhe qëllimi juaj është zgjidhur. Asnjë lugë, pa masë, bëhet kaq e thjeshtë.

Tualeti I Qenve

PoLoo

Tualeti I Qenve PoLoo është një tualet automatik për të ndihmuar qentë të qetë në paqe, edhe kur moti është i dobët jashtë. Në verën e vitit 2008, gjatë një pushimi me vela me 3 qen familjar Eliana Reggiori, një marinar i kualifikuar, sajoi PoLoo. Me shoqen e saj Adnan Al Maleh hartuan diçka që do të ndihmojë jo vetëm cilësinë e jetës së qenve, por edhe për tu përmirësuar tek ata pronarë që janë të moshuar ose me aftësi të kufizuara dhe të paaftë për të dalë nga shtëpia në periudhën e dimrit. Shtë automatik, shmang nuhatjen dhe është i lehtë për t’u përdorur, për tu bartur, për tu pastruar dhe ideal për ata që jetojnë në banesa, për pronarët e motoçikletave dhe anijet, hotelin dhe vendpushimet.