Revista Design
Revista Design
Sheqernat

Two spoons of sugar

Sheqernat Të pini çaj ose të pini kafe nuk është vetëm për shuarjen e një herë të etjes. Shtë një ceremoni e kënaqjes dhe ndarjes. Shtimi i sheqerit në kafe ose çaj mund të jetë aq i lehtë sa të mbani mend Numrat Romakë! Pavarësisht nëse keni nevojë për një lugë të vetme sheqer ose dy ose tre, thjesht duhet të zgjidhni një nga tre numrat e bërë nga sheqeri dhe ta shtypni në pijen tuaj të nxehtë / të ftohtë. Një veprim i vetëm dhe qëllimi juaj është zgjidhur. Asnjë lugë, pa masë, bëhet kaq e thjeshtë.

Tualeti I Qenve

PoLoo

Tualeti I Qenve PoLoo është një tualet automatik për të ndihmuar qentë të qetë në paqe, edhe kur moti është i dobët jashtë. Në verën e vitit 2008, gjatë një pushimi me vela me 3 qen familjar Eliana Reggiori, një marinar i kualifikuar, sajoi PoLoo. Me shoqen e saj Adnan Al Maleh hartuan diçka që do të ndihmojë jo vetëm cilësinë e jetës së qenve, por edhe për tu përmirësuar tek ata pronarë që janë të moshuar ose me aftësi të kufizuara dhe të paaftë për të dalë nga shtëpia në periudhën e dimrit. Shtë automatik, shmang nuhatjen dhe është i lehtë për t’u përdorur, për tu bartur, për tu pastruar dhe ideal për ata që jetojnë në banesa, për pronarët e motoçikletave dhe anijet, hotelin dhe vendpushimet.

Shtëpi Për Zogj

Domik Ptashki

Shtëpi Për Zogj Për shkak të mënyrës së jetesës monotone dhe mungesës së ndërveprimit të qëndrueshëm me Natyrën, një person jeton në një gjendje ndarjeje të vazhdueshme dhe pakënaqësie të brendshme, gjë që nuk e lejon atë të shijojë jetën në maksimum. Mund të fiksohet duke zgjeruar kufijtë e perceptimit dhe duke fituar përvojë të re të bashkëveprimit Njeri-Natyrë. Pse zogj? Këndimi i tyre ndikon pozitivisht në shëndetin mendor të njeriut, gjithashtu zogjtë mbrojnë mjedisin nga dëmtuesit e insekteve. Projekti Domik Ptashki është një mundësi për të krijuar një lagje të dobishme dhe për të provuar rolin ornitolog duke vëzhguar dhe kujdesur për zogjtë.

Robot Për Përkujdesje Për Kafshët Shtëpiake

Puro

Robot Për Përkujdesje Për Kafshët Shtëpiake Qëllimi i projektuesit ishte të zgjidhë problemet në rritjen e qenve shtëpiake 1 personash. Disordersrregullimet e ankthit të kafshëve të qenit dhe problemet fiziologjike janë të rrënjosura nga periudha e zgjatur e mungesës së kujdestarëve. Për shkak të hapësirave të tyre të vogla të jetesës, kujdestarët ndanë mjedisin e jetesës me kafshët shoqëruese, duke shkaktuar probleme sanitare. Frymëzuar nga pikat e dhimbjes, stilisti doli me një robot kujdesi që 1. luan dhe bashkëvepron me kafshët shoqëruese duke hedhur trajton, 2. pastron pluhurat dhe thërrimet pas aktiviteteve në shtëpi, dhe 3. merr në erë dhe flokë kur kafshët shoqëruese marrin pushoni.

Moduli I Mobiljeve Të Maces

Polkota

Moduli I Mobiljeve Të Maces Nëse keni një mace, me siguri keni pasur të paktën dy nga këto tre probleme ndërsa zgjidhni një shtëpi për të: mungesë estetike, qëndrueshmëri dhe rehati. Por ky modul varëse i zgjidh këto probleme duke kombinuar tre faktorë: 1) Dizajni i minimalizmit: thjeshtësia e formës dhe ndryshueshmëria e dizajnit të ngjyrave; 2) Eko-miqësore: mbeturinat e drurit (tallash, ashkël) janë të sigurta për shëndetin e maceve dhe pronarit të saj; 3) Universaliteti: modulet kombinohen me njëra-tjetrën, duke ju lejuar të krijoni një apartament të veçantë maceje brenda shtëpisë tuaj.

Jakë Qensh

Blue

Jakë Qensh Kjo nuk është vetëm një kular qen, por është një kular qensh me një gjerdan të shkëputur. Frida po përdor lëkurë cilësore me bronz të ngurtë. Kur hartonte këtë pjesë ajo duhej të merrte në konsideratë një mënyrë të thjeshtë të sigurt për bashkëngjitjen e gjerdanit ndërsa qeni është i veshur me jakë. Edhe jakë duhej të kishte një ndjenjë luksoze pa gjerdan. Me këtë dizajn, një gjerdan të shkëputur, pronari mund të zbukurojë qenin e tyre kur të dëshirojnë.