Revista Design
Revista Design
Transportuesi I Kafshëve Shtëpiake

Pawspal

Transportuesi I Kafshëve Shtëpiake Transportuesi Pawspal Pet do të kursejë energjinë dhe do të ndihmojë pronarin e kafshës shtëpiake të dorëzojë shpejt. Për konceptin e dizajnit Pawspal transportues kafshësh të frymëzuar nga Space Shuttle, të cilat mund t'i çojnë kafshët e tyre të bukura kudo që dëshirojnë. Dhe nëse kanë një kafshë më shumë, ata mund të vendosin një tjetër në krye dhe të bashkojnë rrotat në fund për të tërhequr transportuesit. Përveç kësaj, Pawspal ka projektuar me ventilator të brendshëm të ventilimit për të rehatshëm për kafshët shtëpiake dhe për ta karikuar lehtë me USB C.

Pajisja E Menjëhershme Për Zgjerimin E Buzëve Natyrale

Xtreme Lip-Shaper® System

Pajisja E Menjëhershme Për Zgjerimin E Buzëve Natyrale Sistemi Xtreme Lip-Shaper® është pajisja e parë klinike e provuar klinike e sigurt në shtëpi për zgjerimin e buzëve në shtëpi. Ajo përdor një metodë 'mbërtheje' kineze 3.500 vjeçare - me fjalë të tjera thithje - e shoqëruar me teknologji të përparuar për krijimin e buzëve për të konturuar dhe zgjeruar buzët menjëherë. Dizajni krijon buzën e poshtme të lë pa frymë të vetme dhe të dyfishtë, ashtu si Angelina Jolie. Përdoruesit mund të forcojnë buzën e sipërme ose të poshtme veç e veç. Dizajni është ndërtuar gjithashtu për të ngritur harqet e harkut të Cupid, për të mbushur gropat e buzëve për të ngritur qoshet e gojës së plakjes. I përshtatshëm për të dy gjinitë.

Sheqernat

Two spoons of sugar

Sheqernat Të pini çaj ose të pini kafe nuk është vetëm për shuarjen e një herë të etjes. Shtë një ceremoni e kënaqjes dhe ndarjes. Shtimi i sheqerit në kafe ose çaj mund të jetë aq i lehtë sa të mbani mend Numrat Romakë! Pavarësisht nëse keni nevojë për një lugë të vetme sheqer ose dy ose tre, thjesht duhet të zgjidhni një nga tre numrat e bërë nga sheqeri dhe ta shtypni në pijen tuaj të nxehtë / të ftohtë. Një veprim i vetëm dhe qëllimi juaj është zgjidhur. Asnjë lugë, pa masë, bëhet kaq e thjeshtë.

Tualeti I Qenve

PoLoo

Tualeti I Qenve PoLoo është një tualet automatik për të ndihmuar qentë të qetë në paqe, edhe kur moti është i dobët jashtë. Në verën e vitit 2008, gjatë një pushimi me vela me 3 qen familjar Eliana Reggiori, një marinar i kualifikuar, sajoi PoLoo. Me shoqen e saj Adnan Al Maleh hartuan diçka që do të ndihmojë jo vetëm cilësinë e jetës së qenve, por edhe për tu përmirësuar tek ata pronarë që janë të moshuar ose me aftësi të kufizuara dhe të paaftë për të dalë nga shtëpia në periudhën e dimrit. Shtë automatik, shmang nuhatjen dhe është i lehtë për t’u përdorur, për tu bartur, për tu pastruar dhe ideal për ata që jetojnë në banesa, për pronarët e motoçikletave dhe anijet, hotelin dhe vendpushimet.

Shtëpi Për Zogj

Domik Ptashki

Shtëpi Për Zogj Për shkak të mënyrës së jetesës monotone dhe mungesës së ndërveprimit të qëndrueshëm me Natyrën, një person jeton në një gjendje ndarjeje të vazhdueshme dhe pakënaqësie të brendshme, gjë që nuk e lejon atë të shijojë jetën në maksimum. Mund të fiksohet duke zgjeruar kufijtë e perceptimit dhe duke fituar përvojë të re të bashkëveprimit Njeri-Natyrë. Pse zogj? Këndimi i tyre ndikon pozitivisht në shëndetin mendor të njeriut, gjithashtu zogjtë mbrojnë mjedisin nga dëmtuesit e insekteve. Projekti Domik Ptashki është një mundësi për të krijuar një lagje të dobishme dhe për të provuar rolin ornitolog duke vëzhguar dhe kujdesur për zogjtë.

Robot Për Përkujdesje Për Kafshët Shtëpiake

Puro

Robot Për Përkujdesje Për Kafshët Shtëpiake Qëllimi i projektuesit ishte të zgjidhë problemet në rritjen e qenve shtëpiake 1 personash. Disordersrregullimet e ankthit të kafshëve të qenit dhe problemet fiziologjike janë të rrënjosura nga periudha e zgjatur e mungesës së kujdestarëve. Për shkak të hapësirave të tyre të vogla të jetesës, kujdestarët ndanë mjedisin e jetesës me kafshët shoqëruese, duke shkaktuar probleme sanitare. Frymëzuar nga pikat e dhimbjes, stilisti doli me një robot kujdesi që 1. luan dhe bashkëvepron me kafshët shoqëruese duke hedhur trajton, 2. pastron pluhurat dhe thërrimet pas aktiviteteve në shtëpi, dhe 3. merr në erë dhe flokë kur kafshët shoqëruese marrin pushoni.