Revista Design
Revista Design
Qelqi Konjak

30s

Qelqi Konjak Puna ishte krijuar për të pirë konjak. Isshtë në lulëzim të lirë në një studio xhami. Kjo e bën çdo copë qelqi individuale. Xhami është i lehtë për tu rrëmbyer dhe duket interesant nga të gjitha këndvështrimet. Forma e qelqit pasqyron dritën nga kënde të ndryshme duke shtuar kënaqësi shtesë në pirje. Për shkak të formës së rrafshuar të kupës, ju mund të vendosni gotën në tryezë, pasi dëshironi të pushoni në njërën nga anët e saj. Emri dhe ideja e veprës festojnë plakjen e artistit. Dizajni pasqyron nuancat e plakjes dhe thërret traditën e konjakut të plakjes duke u përmirësuar në cilësi.

Paketa Për Kujdesin E Lëkurës

Bionyalux

Paketa Për Kujdesin E Lëkurës Koncepti i rivendosjes së lëkurës në produktet e reja të lëkurës përkon me barrën zero të riciklimit të bagasse, mbrojtjen e mjedisit dhe konceptin ekologjik. Nga tiparet e produktit të jetëgjatësisë së kufizuar të klasës ushqimore 60-ditore të procesit të trajtimit të 30-ditësh për përmirësimin e lëkurës, 30 dhe 60 janë zgjedhur si simboli i njohjes vizuale të produktit, dhe tre fazat e përdorimit, 1,2, 3 janë të integruar në vizion.

Paketa E Orizit

Songhua River

Paketa E Orizit Songhua River Rajs, është një produkt me fund të lartë oriz nën SOURCEAGE Food Group. Ndërsa po afrohet festivali tradicional kinez - Festa e Pranverës, ata dizajnojnë përmes një produkti të orizit të paketuar bukur si dhurata për klientët e dhuratave të Festivalit të Pranverës, kështu që modeli i përgjithshëm duhet të bëjë jehonë në atmosferën festive të Festivalit të Pranverës, duke nënvizuar elementet kulturore tradicionale kineze dhe kuptim i mirë i mbarë.

Instalimi I Skulpturave

Superegg

Instalimi I Skulpturave Superegg përfaqëson shumëzimin e shpejtë të kapsulave të kafesë me përdorim të vetëm, i cili simbolizon komoditetin e njeriut dhe ndikimin e tij në mjedis. Duke u shfaqur e zbërthyer mbi tokë, forma gjeometrike e supereggit me teksture, e dokumentuar nga matematikani Gabriel Lame, është e zbukuruar me kapsula kafeje të hedhura rastësisht të rregulluara në linja perfekte. Përvoja viscerale e tërheq shikuesin nga të gjitha këndet dhe distancat. Mbi 3000 kapsula u mblodhën përmes një thirrje për të vepruar në mediat sociale dhe komunitetin lokal. Superegg lejon shikuesin të lexojë mbeturinat dhe të inkurajojë zakone të reja riciklimi.

Paketa E Dhuratave Ushqimore Gustator

Saintly Flavours

Paketa E Dhuratave Ushqimore Gustator Saintly Flavors është një grup dhuratë ushqimesh gustator që synon konsumatorët e dyqaneve të nivelit të lartë. Duke ndjekur trendin në të cilin ushqimi dhe ngrënia janë bërë në modë, frymëzimi për projektin vjen nga tema e modës Katolike e vitit 2018 e Met Gala të Katolikizmit. Jeremy Bonggu Kang u përpoq të krijojë një pamje që tërheq vëmendjen e konsumatorëve të dyqaneve të lartë, duke përdorur stilin e zbukuruar dhe tradicional të ilustrimit për të përfaqësuar traditën e pasur të artit dhe bërjen e ushqimit me cilësi të lartë në Manastiret Katolike.

Hapësira E Artit Publik

Dachuan Lane Art Installation

Hapësira E Artit Publik Korsia Dachuan e Chengdu, Bregu Perëndimor i lumit Jinjiang, është një rrugë historike që lidh rrënojat e murit të qytetit të qytetit Chengdu East Gate. Në projekt, harku i Dachuan Lane në histori u rindërtua nga mënyra e vjetër në rrugën origjinale, dhe historia e kësaj rruge u tregua nga instalimi i artit në rrugë. Ndërhyrja e instalimit të artit është një lloj media për vazhdimin dhe transmetimin e tregimeve. Ajo jo vetëm që riprodhon gjurmët e rrugëve historike dhe korsive që janë shkatërruar, por gjithashtu siguron një lloj temperature të kujtesës urbane për rrugët dhe korsitë e reja.