Revista Design
Revista Design
Markë

1869 Principe Real

Markë 1869 Principe Real është një Fjetje dhe Mëngjes i vendosur në vendin më të modës në Lisbonë - Principe Real. Madonna sapo bleu një shtëpi në këtë lagje. Ky B&B ndodhet në një pallat të vjetër të vitit 1869, duke mbajtur sharmin e vjetër të përzier me ambientet e brendshme bashkëkohore, duke i dhënë asaj një pamje dhe ndjesi luksoze. Kjo markë u kërkua të përfshinte këto vlera në logon dhe aplikacionet e saj për të pasqyruar filozofinë e këtij akomodimi unik. Rezulton në një logo që ndërthur një font klasik, duke kujtuar numrat e vjetër të derës, me tipografinë moderne dhe një detaj të një ikone të shtratit të stilizuar në L of Real.

Dizajni I Paketimit Të Birrës Bavareze

AEcht Nuernberger Kellerbier

Dizajni I Paketimit Të Birrës Bavareze Në kohën mesjetare, fabrikat lokale të birrës lejuan që birra e tyre të plaket në mbi 600 vjet bodrume të shkëmbinjve të vjetër nën kështjellën e Nurembergut. Duke nderuar këtë histori, paketimi i "AEcht Nuernberger Kellerbier" merr një vështrim autentik pas në kohë. Etiketa e birrës tregon një vizatim dore të kalasë ulur mbi gurë dhe një fuçi druri në bodrum, të përshtatur nga shkronja të tipit të cilësisë së mirë. Etiketa vulosëse me markën tregtare të kompanisë "Shën Mauritius" dhe tapa e kurorës me ngjyrë bakri përcjellin mjeshtëri dhe besim.

Marka E Salloneve Të Bukurisë

Silk Royalty

Marka E Salloneve Të Bukurisë Objektivi i procesit të markës është të vendosë markën në kategorinë e kategorive të larta duke marrë një vështrim dhe një ndjesi përshtatjeje me trendet globale në përbërjen dhe kujdesin e lëkurës. Elegante në pjesën e brendshme dhe të jashtme të saj, duke u ofruar klientëve një largim luksoz për t'u tërhequr për t'u kujdesur për veten duke lënë të rinovuar. Komunikimi me sukses i përvojës tek konsumatorët ishte i përfshirë në procesin e dizajnimit. Prandaj, Alharir Salloni është zhvilluar, duke shprehur feminitetin, elementet vizuale, ngjyrat e pasura dhe teksturat me vëmendje në detajet e imëta për të shtuar më shumë besim dhe rehati.

Karrigia E Mesazheve

Kepler 186f

Karrigia E Mesazheve Baza strukturore e karriges Kepler-186f është një rrjetë, e bashkuar nga një tel çeliku në të cilin elementet e gdhendura nga lisi janë të fiksuara me ndihmën e mëngëve të bronzit. Opsione të ndryshme të përdorimit të armaturës kombinohen në harmoni me elementët e gdhendjes në dru dhe argjendaritë. Ky art-objekt përfaqëson një eksperiment në të cilin kombinohen parime të ndryshme estetike. Mund të përshkruhet si "Barok ose Barok i Ri" në të cilin kombinohen format e ashpra dhe të hollë. Si rezultat i improvizimit, Kepler u bë me shumë shtresa, i mbështjellë me nëntekste dhe detaje të reja.

Vlerësimi I Artit

The Kala Foundation

Vlerësimi I Artit Ka kohë që ekziston një treg global për pikturat indiane, por interesi për artin indian ka mbetur prapa në SHBA. Për të ndërgjegjësuar rreth stileve të ndryshme të pikturave popullore indiane, Fondacioni Kala është krijuar si një platformë e re për të ekspozuar pikturat dhe për t'i bërë ato më të aksesueshme në një treg ndërkombëtar. Fondacioni përbëhet nga një faqe interneti, aplikacioni celular, ekspozitë me libra editoriale dhe produkte që ndihmojnë në kapërcimin e hendekut dhe lidhjen e këtyre pikturave me një audiencë më të madhe.

Ekspozita Konceptuale

Muse

Ekspozita Konceptuale Muse është një projekt dizajni eksperimental që studion perceptimin muzikor të njeriut përmes tre përvojave instaluese të cilat ofrojnë mënyra të ndryshme për të përjetuar muzikën. E para është thjesht sensacionale duke përdorur materiale termoaktive, dhe e dyta shfaq perceptimin e deshifruar të hapësirës muzikore. E fundit është një përkthim midis shënimit muzikor dhe formave vizuale. Njerëzit inkurajohen të ndërveprojnë me instalimet dhe të eksplorojnë muzikën vizualisht me perceptimin e tyre. Mesazhi kryesor është se projektuesit duhet të jenë të vetëdijshëm se si perceptimi ndikon tek ata në praktikë.