Revista Design
Revista Design
Aplikacionet E Shikuesve

genuse

Aplikacionet E Shikuesve Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine janë seri aplikimesh të orës të shpikura posaçërisht për pajisjen Jam Watch. Aplikacionet janë origjinale, të thjeshta dhe estetike në dizajn, që nga etnia e ardhshme përmes stilit shkencor deri në blerjen dixhitale. Të gjitha grafikat e shikuesve janë në dispozicion në 9 ngjyra - që i përshtaten koleksionit të ngjyrave të I Watch. Tani është një moment i shkëlqyeshëm për një mënyrë të re për të treguar, lexuar dhe kuptuar kohët tona. www.genuse.eu

Mbledhja E Shikuesit

TTMM (after time)

Mbledhja E Shikuesit ttmm prezanton koleksionin e aplikacioneve për shikimin e syve, të dizajnuar për smartwatches me ekrane të zezë dhe të bardhë 144 × 168 pixel si Pebble dhe Kreyos. Do të gjeni këtu 15 modele të aplikacioneve të thjeshta, elegante dhe estetike të shikimit. Për shkak se ato janë bërë nga energji e pastër, ato janë më shumë si fantazma sesa gjëra reale. Këto orë janë më ekonomike dhe ekologjikisht miqësore që kanë ekzistuar ndonjëherë.

Revistë

Going/Coming

Revistë Bazuar në idenë e nisjeve dhe mbërritjeve, kjo revistë e bordit është e ndarë në dy pjesë: Shkuarja / Ardhja. Shkuarja ka të bëjë me qytetet evropiane, përvojat e udhëtimit dhe sugjerimet për të shkuar jashtë vendit. Përfshinë një pasaportë të një personazhi të famshëm në çdo botim. Pasaporta e "Republikës së Udhëtarëve" ka informacione personale për atë person dhe intervistën e tyre. Ardhja ka të bëjë me idenë se më e mira e një udhëtimi është kthimi në shtëpi. Flet për dekorimin e shtëpisë, gatimin, aktivitetet që kanë të bëjnë me familjen tonë dhe artikujt për të shijuar më mirë shtëpinë tonë.

Kalendar

calendar 2013 “ZOO”

Kalendar ZOO është një çantë artizanale për të bërë gjashtë kafshë, secila duke shërbyer si një kalendar dy-mujor. Keni një vit të mbushur me qejf me “kopshtin zoologjik” të vogël! Jeta me Dizajn: Modelet e cilësisë kanë fuqinë për të modifikuar hapësirën dhe për të transformuar mendjen e përdoruesve të saj. Ata ofrojnë rehati për të parë, mbajtur dhe përdorur. Ata janë të mbushur me butësi dhe një element befasie, duke pasuruar hapësirë. Produktet tona origjinale janë dizajnuar duke përdorur konceptin "Jeta me Dizajn".

Aplikimi I Orës

Dominus plus

Aplikimi I Orës Dominus plus shpreh kohën në një mënyrë origjinale. Si pikat në pjesët domino, tre grupe pikash përfaqësojnë: orë, dhjetëra minuta dhe minuta. Koha e ditës mund të lexohet nga ngjyra e pikave: jeshile për AM; e verdhë për PM. Aplikacioni përmban një kohëmatës, një orë alarmi dhe thirrje. Të gjitha funksionet janë të lundrueshëm duke prekur pikat diskrete të këndit. Ajo kishte një dizajn origjinal dhe artistik që paraqet Fytyrën aktuale të Shekullit 21 të Kohës. Isshtë krijuar në një simbiozë të bukur me rastet e pajisjeve portative të Apple. Ajo ka një ndërfaqe të thjeshtë me vetëm disa fjalë të nevojshme për ta përdorur atë.