Revista Design
Revista Design
Vendosur Gjerdan Dhe Vathë Të Vendosur

Ocean Waves

Vendosur Gjerdan Dhe Vathë Të Vendosur Gjerdanja e valëve oqeanike është një pjesë e bukur e bizhuteri bashkëkohore. Frymëzimi themelor i dizajnit është oqeani. It'sshtë gjerësia, gjallëria dhe pastërtia janë elementët kryesorë të parashikuar në gjerdan. Dizajneri ka përdorur një ekuilibër të mirë blu dhe të bardhë për të paraqitur një vizion të valëve të spërkatjes së oqeanit. Isshtë punuar me dorë në ari të bardhë 18K dhe e zbukuruar me diamante dhe safir blu. Gjerdanja është mjaft e madhe por delikate. Isshtë krijuar për të përputhur me të gjitha format e veshjeve, por është më e përshtatshme për t'u çiftuar me një qafë që nuk do të mbivendoset.

Tekstili I Shtypur

The Withering Flower

Tekstili I Shtypur Lulja që fshihet është një festë e fuqisë së imazhit të luleve. Lulja është një temë popullore e shkruar si personifikim në letërsinë kineze. Në kontrast me popullaritetin e luleve që çel, imazhet e luleve që kalben shpesh shoqërohen me jinx dhe tabu. Koleksioni shikon se çfarë formon perceptimin e një komuniteti mbi atë që është sublime dhe abjektive. Projektuar në gjatësi 100cm deri 200cm fustane tulle, shtypje mëndafshi në pëlhura të tejdukshme të rrjetës, teknika e tekstilit lejon që printimet të qëndrojnë të paqarta dhe të shtrira në rrjetë, duke krijuar një pamje të printimeve në ajër.

Unaza

Arch

Unaza Dizajneri merr frymëzim nga forma e strukturave të harkut dhe ylberit. Dy motive - një formë harku dhe një formë rënieje, kombinohen për të krijuar një formë të vetme 3 dimensionale. Duke kombinuar linja dhe forma minimale dhe duke përdorur motive të thjeshta dhe të zakonshme, rezultati është një unazë e thjeshtë dhe elegante që bëhet e guximshme dhe lozonjare duke siguruar hapësirë për energji dhe ritëm që të rrjedhë. Nga kënde të ndryshme ndryshon forma e unazës - forma e rënies shikohet nga këndi i përparmë, forma e harkut shikohet nga këndi anësor, dhe një kryq shikohet nga këndi i sipërm. Kjo siguron stimulim për veshësin.

Unaza

Touch

Unaza Me një gjest të thjeshtë, një veprim me prekje përcjell emocione të pasura. Përmes unazës Touch, projektuesi synon të përcjellë këtë ndjenjë të ngrohtë dhe pa formë me metal të ftohtë dhe të fortë. 2 kthesa janë bashkuar për të formuar një unazë që sugjeron 2 persona të mbajnë duart. Unaza ndryshon aspektin e saj kur pozicioni i saj rrotullohet në gisht dhe shikohet nga kënde të ndryshme. Kur pjesët e lidhura pozicionohen midis gishtërinjve, unaza shfaqet ose e verdhë ose e bardhë. Kur pjesët e lidhur janë pozicionuar në gisht, ju mund të shijoni të dy ngjyrën e verdhë dhe të bardhë së bashku.

Unaza Strukturore

Spatial

Unaza Strukturore Dizajni përfshin një strukturë kornizë metalike në të cilën druza mbahet në mënyrë të tillë që të ketë theks në të dy gurët, si dhe strukturën e kornizës metalike. Struktura është mjaft e hapur dhe sigurohet që guri është ylli i dizajnit. Forma e parregullt e druzave dhe topave metalikë që mbajnë strukturën së bashku sjell pak butësi në dizajn. Shtë e guximshme, e butë dhe e veshur.

Modelimi I Veshjeve

Sidharth kumar

Modelimi I Veshjeve NS GAIA është një etiketë bashkëkohore e veshjeve të grave, me origjinë nga Nju Delhi që është e pasur me dizajn unik dhe teknika pëlhure. Marka është një avokat i madh i prodhimit me mend dhe të gjitha gjërat deri në çiklizëm dhe riciklimin. Rëndësia e këtij faktori reflektohet në shtyllat emërtuese, 'N' dhe 'S' në NS GAIA që janë për natyrën dhe qëndrueshmërinë. Qasja e NS GAIA është "më pak është më shumë". Etiketa luan një rol aktiv në lëvizjen e ngadaltë të modës duke siguruar që ndikimi mjedisor të jetë minimal.