Revista Design
Revista Design
Gjerdan

Scar is No More a Scar

Gjerdan Dizajni ka një histori të dhimbshme dramatike pas saj. Ajo u frymëzua nga mbresë e paharrueshme e turpshme e trupit tim, e cila u dogj nga fishekzjarret e forta kur isha 12 vjeç. Pasi u përpoq ta mbuloja me një tatuazh, tatuazhi më paralajmëroi se do të ishte më keq të mbulosh frikës. Të gjithë kanë mbresën e tyre, të gjithë kanë historinë ose historinë e tij të paharrueshme të dhimbshme, zgjidhja më e mirë për shërimin është të mësoni se si ta përballoni atë dhe ta kapërceni fort atë, sesa ta mbuloni ose të përpiqeni të shpëtoni prej saj. Prandaj, shpresoj që njerëzit që veshin argjendat e mia mund të ndjehen më të fortë dhe më pozitivë.

Ora E Lidhur

COOKOO

Ora E Lidhur COOKOO ™, smartwatch i parë në botë i projektuesve që ndërton një lëvizje analoge me një ekran dixhital. Me një dizajn ikonik për linjat e tij ultra të pastra dhe funksionalitetet e zgjuara, ora shfaq njoftime të preferuara nga smartphone ose iPad. Falë përdoruesve të COOKOO App stay qëndrojnë nën kontrollin e jetës së tyre të lidhur duke zgjedhur cilat njoftime dhe njoftime që dëshirojnë të marrin drejtpërsëdrejti në dore. Shtypja e butonit të komandueshëm të personalizueshëm do të lejojë që të shkaktojë nga distanca kamerën, riprodhimin e muzikës me telekomandë, kontrollin me një buton të Facebook dhe shumë mundësi të tjera.

Rast Laptop

Olga

Rast Laptop Një rast laptopi me rrip special dhe forconi një sistem tjetër rastesh. Për materialin mora lëkure të ricikluar. Ekzistojnë disa ngjyra nga të cilat të gjithë mund të marrin vetë. Qëllimi im ishte të bëja një rast laptop, interesant, interesant, ku mund të kontrolloni lehtësisht sistemin e kujdesit dhe ku mund të lidhni një rast tjetër nëse duhet të merrni me vete kompjuterin e librit Pro dhe Ipad ose mini Ipad. Ju mund të mbani ombrellë ose një gazetë nën rastin me ju. Rast lehtësisht i ndryshueshëm për çdo ditë kërkesë.

Mushama

UMBRELLA COAT

Mushama Ky mushama është një kombinim i një pallto shiu, një çadre dhe pantallona të papërshkueshëm nga uji. Në varësi të kushteve të motit dhe sasisë së shiut mund të rregullohet në nivele të ndryshme të mbrojtjes. Karakteristika e tij unike është se kombinon mushama dhe ombrellë në një artikull. Me "mushama e ombrellës" duart tuaja janë të lira. Gjithashtu, mund të jetë perfekt për aktivitete sportive si ngasja e biçikletës. Përveç kësaj në një rrugë të mbushur me njerëz ju nuk përplaseni me çadra të tjera pasi kapuçja e çadrës shtrihet mbi shpatullat tuaja.

Unaza

Doppio

Unaza Kjo është një xhevahir emocionues i natyrës mistike. “Doppio”, në formën e tij spirale, udhëton në dy drejtime që simbolizojnë kohën e burrave: të kaluarën dhe të ardhmen e tyre. Ajo mbart argjendin dhe arin që paraqesin zhvillimin e virtyteve të shpirtit njerëzor përgjatë historisë së tij në Tokë.

Unaza Dhe Varëse

Natural Beauty

Unaza Dhe Varëse Koleksioni Bukuria Natyrore u krijua si një haraç për pyllin e Amazonës, trashëgimi jo vetëm për Brazilin, por për të gjithë botën. Kjo koleksion bashkon bukurinë e natyrës me sensualitetin e kthesave femërore ku forma e bizhuterisë dhe përkëdhel trupin e gruas.