Revista Design
Revista Design
Kolerë

Eves Weapon

Kolerë Arma e Evës është bërë nga 750 karate trëndafili dhe ari të bardhë. Përmban 110 diamante (20.2ct) dhe përbëhet nga 62 segmente. Të gjithë kanë dy paraqitje krejtësisht të ndryshme: Në pamje anësore segmentet janë në formë mollë, në pamje të sipërme mund të shihen linjat në formë V. Do segment është i ndarë anash për të krijuar efektin e ngarkimit të pranverës që mban diamantet - diamantet mbahen vetëm nga tensioni. Kjo thekson në mënyrë të favorshme shkëlqimin, shkëlqimin dhe maksimizon shkëlqimin e dukshëm të diamantit. Ai lejon një dizajn jashtëzakonisht të lehtë dhe të qartë, pavarësisht nga madhësia e gjerdanit.

Unaza

Wishing Well

Unaza Pasi vizitoi një kopsht të trëndafilit në ëndrrat e saj, Tippy erdhi tek një dëshirë e rrethuar nga trëndafila. Atje, ajo shikoi në pus dhe pa reflektimin e yjeve të natës dhe i bëri një dëshirë. Yjet e natës përfaqësohen nga diamantet, dhe rubin simbolizon pasionin e saj më të thellë, ëndrrat dhe shpresat që ajo bëri në dëshirën e duhur. Ky dizajn përmban një prerje me porosi të trëndafilit, gjashtëkëndësh rubin të vendosur në 14K ari të ngurtë. Gjethet e vogla janë gdhendur për të treguar strukturën e gjetheve natyrore. Banda e unazës mbështet pjesën e sipërme të sheshtë dhe kthesat e brendshme paksa. Madhësitë e unazës duhet të llogariten matematikisht.

Çantë Ngarkese

Totepographic

Çantë Ngarkese Qese frymëzuese për frymëzimin e topografisë, për të shërbyer si një transportues i lehtë, veçanërisht gjatë atyre ditëve të ngarkuara të kaluara për të bërë blerje ose duke bërë punë. Kapaciteti i çantës Tote është si një mal dhe mund të mbajë ose bart shumë gjëra. Kocka e orakullit është forma e strukturës së përgjithshme të çantës, forma e hartës topografike të jetë material sipërfaqësor ashtu si një sipërfaqe e pabarabartë malore.

Varëse

Taq Kasra

Varëse Taq Kasra, që do të thotë hark kasra, është memento e Mbretërisë Sasani që tani është në Irak. Kjo varëse e frymëzuar nga gjeometria e Taq kasrës dhe madhështia e sovraniteteve të mëparshme që ishin në strukturën dhe subjektivizmin e tyre, është përdorur në këtë metodë arkitekturore për të bërë këtë etos. Atributi më i rëndësishëm është dizajni modern, që e ka bërë atë një copë me pamje të veçantë, në mënyrë që të formojë pamjen anësore të duket si një tunel dhe sjell subjektivizëm dhe të formojë pamjen ballore që ka bërë një hapësirë të harkuar.

Koleksioni I Veshjeve Të Grave

Utopia

Koleksioni I Veshjeve Të Grave Në këtë koleksion, Yina Hwang u frymëzua kryesisht nga forma që janë simetrike dhe asimetrike me një prekje të kulturës muzikore nëntokësore. Ajo e kuroi këtë koleksion bazuar në momentin e saj kryesor të vetë përqafimit për të krijuar një koleksion rrobash funksionale por abstrakte dhe aksesorë për të mishëruar historinë e përvojës së saj. Everydo shtypje dhe pëlhurë në projekt është origjinale dhe ajo kryesisht përdori lëkurën PU, Saten, Power Mash dhe Spandex për bazën e pëlhurave.

Vendosur Gjerdan Dhe Vathë Të Vendosur

Ocean Waves

Vendosur Gjerdan Dhe Vathë Të Vendosur Gjerdanja e valëve oqeanike është një pjesë e bukur e bizhuteri bashkëkohore. Frymëzimi themelor i dizajnit është oqeani. It'sshtë gjerësia, gjallëria dhe pastërtia janë elementët kryesorë të parashikuar në gjerdan. Dizajneri ka përdorur një ekuilibër të mirë blu dhe të bardhë për të paraqitur një vizion të valëve të spërkatjes së oqeanit. Isshtë punuar me dorë në ari të bardhë 18K dhe e zbukuruar me diamante dhe safir blu. Gjerdanja është mjaft e madhe por delikate. Isshtë krijuar për të përputhur me të gjitha format e veshjeve, por është më e përshtatshme për t'u çiftuar me një qafë që nuk do të mbivendoset.