Revista Design
Revista Design
Unaza

Moon Curve

Unaza Bota natyrore është në lëvizje të vazhdueshme pasi ekuilibron mes rendit dhe kaosit. Një model i mirë është krijuar nga i njëjti tension. Cilësitë e saj të forcës, bukurisë dhe dinamizmit burojnë nga aftësia e artistit për të qëndruar e hapur ndaj këtyre të kundërtave gjatë aktit të krijimit. Pjesa e mbaruar është shuma e zgjedhjeve të panumërta që artisti bën. Gjithë mendimi dhe asnjë ndjenjë nuk do të rezultojë në punë të ngurtë dhe të ftohtë, ndërsa të gjitha ndjenjat dhe asnjë kontroll japin rezultate që nuk arrijnë të shprehen. Gërshetimi i të dyve do të jetë një shprehje e vetë vallëzimit të jetës.

Veshja

Nyx's Arc

Veshja Kur drita depërton nëpër dritare me një nivel të shkëlqyeshëm, do të prodhojë një nivel ndriçimi estetik, ndriçim për të sjellë njerëzit në dhomë kur mendja misterioze dhe e qetë, pasi Nyx me një misterioz dhe të heshtur, përdorimin e pëlhurave të laminuara dhe kthesë për të interpretuar interpretimin e tillë të bukurisë.

Gjerdan

Extravaganza

Gjerdan Një kolitë elegante e frymëzuar nga ruffs, dekorime të lashta të qafës që mund të shihni në shumë piktura të bukura të shekullit XVI dhe XVII. Karakterizohet nga një dizajn bashkëkohor dhe modern, duke thjeshtuar stilin tipik të ruffs duke u përpjekur për ta bërë atë modern dhe bashkëkohor. Një efekt i sofistikuar që i jep hijeshi përdoruesit, përdorimi i ngjyrave të zeza ose të bardha lejon një shumësi kombinimesh me një dizajn modern dhe të pastër. Një gjerdan me një copë, fleksibël dhe e lehtë. Një material jo i çmuar por me një dizajn mbresëlënës të modës së lartë që e bën këtë kolitë jo vetëm një xhevahir, por një zbukurim të ri të trupit.

Vathë Bizhuteri

Eclipse Hoop Earrings

Vathë Bizhuteri Shtë një fenomen që na ndalon vazhdimisht sjelljen tonë, duke na ndaluar të vdekur në gjurmët tona. Fenomeni astrologjik i një eklipsi diellor ka intriguar njerëzit që nga epokat më të hershme të njerëzimit. Nga errësimi i papritur i qiellit dhe fshirja nga Dielli ka hedhur një hije të gjatë frike, dyshimi dhe mrekullie mbi imagjinatat Natyra mahnitëse e eklipseve diellore lë një përshtypje të qëndrueshme për të gjithë ne. Vathët e eklipsit të eklipsit me diamant prej ari 18K të bardhë ishin frymëzuar nga eklipsi diellor i vitit 2012. Dizajni përpiqet të kapë natyrën dhe bukurinë misterioze të diellit dhe hënës.

Këpucët Luksoze

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Këpucët Luksoze Linja e "xhevahireve sandale / në formë" të Gianluca Tamburini, e quajtur Conspiracy, u themelua në vitin 2010. Këpucët e konspiracionit kombinojnë me lehtësi teknologjinë dhe estetikën. Takat dhe thembra janë bërë nga materiale të tilla si alluminium i lehtë dhe titan, të cilat hidhen në forma skulpturale. Silueta e këpucëve theksohet më pas nga gurët gjysëm / të çmuar dhe zbukurimet e tjera të lavdishme. Teknologjia e lartë dhe materialet prerëse formojnë një skulpturë moderne, duke pasur formën e një sandale, por ku prekja dhe përvoja e mjeshtrit të aftë italianë janë ende të dukshme.

Karficë Zbukurimi

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Karficë Zbukurimi Karakteri dhe forma e jashtme e një lënde lejojnë të ndryshojnë modelin e ri të një stoli. Në natyrën e gjallë një periudhë ndryshon në një tjetër. Pranvera pason dimrin dhe mëngjesi vjen pas natës. Ngjyrat gjithashtu ndryshojnë, si dhe atmosfera. Ky parim i zëvendësimit, alternimi i pamjeve është sjellë përpara në zbukurimet e «Asia Metamorphosis», koleksion ku dy gjendje të ndryshme, dy imazhe të pakufizuara reflektohen në një objekt. Elementet e luajtshëm të konstruksionit bëjnë të mundur ndryshimin e karakterit dhe pamjes së stoli.