Revista Design
Revista Design
Unaza

Arch

Unaza Dizajneri merr frymëzim nga forma e strukturave të harkut dhe ylberit. Dy motive - një formë harku dhe një formë rënieje, kombinohen për të krijuar një formë të vetme 3 dimensionale. Duke kombinuar linja dhe forma minimale dhe duke përdorur motive të thjeshta dhe të zakonshme, rezultati është një unazë e thjeshtë dhe elegante që bëhet e guximshme dhe lozonjare duke siguruar hapësirë për energji dhe ritëm që të rrjedhë. Nga kënde të ndryshme ndryshon forma e unazës - forma e rënies shikohet nga këndi i përparmë, forma e harkut shikohet nga këndi anësor, dhe një kryq shikohet nga këndi i sipërm. Kjo siguron stimulim për veshësin.

Unaza

Touch

Unaza Me një gjest të thjeshtë, një veprim me prekje përcjell emocione të pasura. Përmes unazës Touch, projektuesi synon të përcjellë këtë ndjenjë të ngrohtë dhe pa formë me metal të ftohtë dhe të fortë. 2 kthesa janë bashkuar për të formuar një unazë që sugjeron 2 persona të mbajnë duart. Unaza ndryshon aspektin e saj kur pozicioni i saj rrotullohet në gisht dhe shikohet nga kënde të ndryshme. Kur pjesët e lidhura pozicionohen midis gishtërinjve, unaza shfaqet ose e verdhë ose e bardhë. Kur pjesët e lidhur janë pozicionuar në gisht, ju mund të shijoni të dy ngjyrën e verdhë dhe të bardhë së bashku.

Unaza Strukturore

Spatial

Unaza Strukturore Dizajni përfshin një strukturë kornizë metalike në të cilën druza mbahet në mënyrë të tillë që të ketë theks në të dy gurët, si dhe strukturën e kornizës metalike. Struktura është mjaft e hapur dhe sigurohet që guri është ylli i dizajnit. Forma e parregullt e druzave dhe topave metalikë që mbajnë strukturën së bashku sjell pak butësi në dizajn. Shtë e guximshme, e butë dhe e veshur.

Modelimi I Veshjeve

Sidharth kumar

Modelimi I Veshjeve NS GAIA është një etiketë bashkëkohore e veshjeve të grave, me origjinë nga Nju Delhi që është e pasur me dizajn unik dhe teknika pëlhure. Marka është një avokat i madh i prodhimit me mend dhe të gjitha gjërat deri në çiklizëm dhe riciklimin. Rëndësia e këtij faktori reflektohet në shtyllat emërtuese, 'N' dhe 'S' në NS GAIA që janë për natyrën dhe qëndrueshmërinë. Qasja e NS GAIA është "më pak është më shumë". Etiketa luan një rol aktiv në lëvizjen e ngadaltë të modës duke siguruar që ndikimi mjedisor të jetë minimal.

Vathë

Van Gogh

Vathë Vathë të frymëzuar nga Pema e Bajamit në Lulëzim pikturuar nga Van Gogh. Delikatesa e degëve riprodhohet nga zinxhirë delikatë të tipit Cartier që, ashtu si degët, lëkunden me erën. Hijet e ndryshme të gurëve të çmuar të ndryshëm, nga pothuajse të bardhë në një rozë më të fortë, paraqesin hijet e luleve. Grumbulli i luleve që lulëzojnë janë përfaqësuar me gurë guri të ndryshëm. Bërë me ar 18k, diamante rozë, morganite, safire rozë dhe turmalina rozë. Lëmuar dhe teksturë përfunduar. Jashtëzakonisht i lehtë dhe me përshtatje perfekte. Kjo është ardhja e pranverës në formën e një xhevahire.

Çanta Dore

Qwerty Elemental

Çanta Dore Ashtu si evolucioni i dizajnit të makinave shkruese tregon transformimin nga një formë vizive shumë komplekse në formën gjeometrike të thjeshtë, të rreshtuar, Qwerty-elementar është mishërimi i forcës, simetrisë dhe thjeshtësisë. Pjesët konstruktive të çelikut të bëra nga zejtarë të ndryshëm janë tipar vizual dallues i produktit, i cili i jep çantës një pamje arkitektonike. Veçantia thelbësore e çantës janë dy çelësa makine shkrimi të cilat janë prodhuar vetë dhe grumbulluar nga vetë stilisti.