Revista Design
Revista Design
Gjerdan Dhe Karficë Zbukurimi

I Am Hydrogen

Gjerdan Dhe Karficë Zbukurimi Dizajni është frymëzuar nga filozofia Neoplatonike e makrocosmës dhe mikrokozmosit, duke parë të njëjtat modele të riprodhuara në të gjitha nivelet e kozmosit. Duke referuar raportin e artë dhe sekuencën e Fiborës, gjerdanja përmban një model matematikor që imiton modelet e phyllotaxis të vëzhguara në natyrë, siç shihet në lulediellët, daisies, dhe bimë të ndryshme. Torusi i artë përfaqëson Universin, i mbështjellur me strukturën e hapësirës-kohës. "Unë jam hidrogjen" njëkohësisht përfaqëson një model të "Konstantja Universale e Dizajnit" dhe një model i vetë Universit.

Xhevahiret E Ngrira

Clairely Upcycled Jewellery

Xhevahiret E Ngrira Stoli të bukura, të qarta, të çrregulluara, të krijuara nga nevoja për të përdorur materialin e mbeturinave nga prodhimi i Claire de Lune Llambadar. Kjo linjë është zhvilluar në një numër të konsiderueshëm koleksionesh - të gjitha tregimet që tregojnë, të gjitha përfaqësojnë vështrime shumë personale në filozofitë e projektuesit. Transparenca është një pjesë thelbësore e filozofisë së vetë stilistëve, dhe kjo reflektohet nga zgjedhja e akrilikut të përdorur. Përveç akrilikut të pasqyruar të përdorur, i cili vetë pasqyron dritën, materiali është gjithmonë transparent, me ngjyra ose i qartë. Paketimi CD përforcon konceptet e riprodhimit.

Unaza

The Empress

Unaza Guri i bukurisë fantastike - piropi - thelbi i tij sjell madhështinë dhe solemnitetin. Kjo është bukuria dhe unike e gurit të identifikuar imazhin, i cili ka për qëllim dekorimin e ardhshëm. Kishte nevojë të krijonte një kornizë unike për gurin, e cila do ta çonte në ajër. Guri u tërhoq përtej metalit mbajtës të tij. Kjo formulë pasioni sensual dhe forca tërheqëse. Ishte e rëndësishme për të mbajtur konceptin klasik, duke mbështetur perceptimin modern të bizhuterive.

Karficë Zbukurimi

The Sunshine

Karficë Zbukurimi Karakteristika e këtij bizhuteri është se këtu përdoret një formë e madhe komplekse guri, e cila është vendosur në kornizën e padukshme (ajrore). Pamja e Dizajnit të Argjendarisë hap vetëm gurë që fshehin teknologjinë e montimit. Vetë guri mbahet nga dy ndeshjet pa vëmendje dhe pllaka e hollë e shpërndarë me diamante. Kjo pllakë është baza e të gjitha broshurave të strukturës mbështetëse. Mban dhe gurin e dytë. E gjithë përbërja u bë e mundur pas gurit kryesor të përpunuar.

Unaza

Pollen

Unaza Secila pjesë është një interpretim i një fragmenti të natyrës. Natyra bëhet një pretekst për t’i dhënë jetë xhevahireve, duke luajtur me dritat e teksteve dhe hijet. Qëllimi është të sigurojmë një xhevahir me forma të interpretuara pasi natyra do t'i dizajnonte ata me ndjeshmërinë dhe sensualitetin e saj. Të gjitha pjesët janë bërë me dorë të përfunduara për të përmirësuar tekstilet dhe veçoritë e xhevahirit. Stili është i pastër për të arritur substancën e jetës bimore. Rezultati i jep një pjese si unike ashtu dhe e përjetshme e lidhur thellësisht me natyrën.

Bizhuteri E Adaptueshme

Gravity

Bizhuteri E Adaptueshme Ndërsa në Shekullin XXI, përdorimi i teknologjive të larta bashkëkohore, i materialeve të reja ose i formave ekstreme të reja është shpesh një domosdoshmëri për të bërë risi, Graviteti vërteton të kundërtën. Graviteti është një koleksion i bizhuterive të adaptueshme duke përdorur vetëm filetimin, një teknikë shumë të vjetër dhe gravitetin, një burim të pashtershëm. Koleksioni është i përbërë nga një numër i madh elementësh argjendi ose ari, me dizajne të ndryshme. Secila prej tyre mund të shoqërohet me perla ose fillesa gurësh dhe varëse. Koleksioni shpall kështu një pafundësi xhevahire të ndryshme.