Revista Design
Revista Design
Sistemi I Klasifikimit Të Mbetjeve Të Riciklueshme

Spider Bin

Sistemi I Klasifikimit Të Mbetjeve Të Riciklueshme Binxhaku i merimangës është një zgjidhje universale dhe ekonomike për klasifikimin e materialeve të riciklueshme. Një grup koshash pop-up krijohen për shtëpi, zyrë ose jashtë saj. Një artikull ka dy pjesë themelore: një kornizë dhe një çantë. Lëvizet lehtësisht nga një vend në tjetrin, i përshtatshëm për t’u transportuar dhe ruajtur, sepse mund të jetë i sheshtë kur nuk është në përdorim. Blerësit porosisin koshin e merimangës në internet, ku ata mund të zgjedhin madhësinë, numrin e koshave të merimangave dhe llojin e çantës, sipas nevojave të tyre.

Rrotull Kanellë Me Mjaltë

Heaven Drop

Rrotull Kanellë Me Mjaltë Qielli Drop është një rrotull kanelle i mbushur me mjaltë të pastër që përdoret me çaj. Ideja ishte që të kombinohen dy ushqime që përdoren veçmas dhe të bëjmë një produkt krejt të ri. Dizajnerët frymëzoheshin nga struktura e rrotullës së kanellës, ata përdorën formën e saj të rulit si një enë për mjaltë dhe në mënyrë që të paketonin rrotullat e kanellës ata përdorën dyllin e bletës për të izoluar dhe paketuar rrotullat e kanellës. Ajo ka figura egjiptiane të përshkruara në sipërfaqen e saj dhe kjo sepse Egjiptianët janë njerëzit e parë që kuptuan rëndësinë e kanellës dhe përdorën mjaltin si një thesar! Ky produkt mund të jetë një simbol i parajsës në gotat tuaja të çajit.

Ushqim

Drink Beauty

Ushqim Drink Beauty është si një xhevahir i bukur që mund të pini! Kemi bërë një kombinim të dy objekteve që janë përdorur veçmas me çaj: karamele shkëmbore dhe feta limoni. Ky model është plotësisht i hahet. Duke shtuar feta limoni në strukturën e karameleve, shija e saj bëhet tepër më e mirë dhe vlera e saj ushqimore rritet për shkak të vitaminave të limonit. Dizajnuesit thjesht zëvendësuan shkopinjtë që u mbajtën kristalet e karameleve me një pjesë të limonit të tharë. Pije Bukuria është një shembull i plotë i botës moderne që sjell bukurinë dhe efikasitetin së bashku.

Pije

Firefly

Pije Ky dizajn është një koktej i ri me Chia, ideja kryesore ishte të krijoni një koktej që ka disa faza shije. Ky dizajn gjithashtu vjen me ngjyra të ndryshme që mund të shihen nën dritën e zezë, gjë që e bën atë të përshtatshme për ahengje dhe klube. Chia mund të thithë dhe rezervojë çdo aromë dhe ngjyrë kështu që kur njeriu të bëjë një koktej me Firefly mund të provojë aromë të ndryshme hap pas hapi .Vlera ushqyese e këtij produkti është më e lartë në krahasim me koktejlet e tjerë dhe kjo është e gjitha për shkak të vlerës së lartë të ushqimit të Chia dhe kalorive të ulëta . Ky dizajn është një kapitull i ri në historinë e pijeve dhe koktejeve.

Myku I Akullit

Icy Galaxy

Myku I Akullit Natyra ka qenë gjithmonë një nga burimet më të rëndësishme të frymëzimit për projektuesit. Ideja erdhi në mendjet e stilistëve duke parë hapësirën dhe imazhin e Milk Way Galaxy.Apekti më i rëndësishëm në këtë dizajn ishte krijimi i një forme unike. Shumë dizajne që janë në treg përqendrohen në bërjen e akullit më të qartë, por në këtë dizajn të paraqitur, projektuesit u përqëndruan qëllimisht në format të cilat bëhen nga mineralet ndërsa uji shndërrohet në akull, për të qenë më të qartë projektuesit shndërruan një defekt natyror në një efekt të bukur. Ky model krijon një formë spirale sferike.

Filtri I Cigares

X alarm

Filtri I Cigares Alarmi X, është një alarm për duhanpirësit për t'i bërë ata të kuptojnë se çfarë po bëjnë vetë, ndërsa ata po e bëjnë këtë. Ky dizajn është një brez i ri i filtrave të cigareve. Ky dizajn mund të jetë një zëvendësim i mirë për reklamat e shtrenjta kundër pirjes së duhanit dhe ka më shumë ndikim në mendjet e duhanpirësve sesa çdo reklamim tjetër negativ. Ka një strukturë shumë të thjeshtë, filtrat janë vulosur me një bojë të padukshme që mbulon fushën negative të skicës dhe me secilën lëmsh skica do të duket më e qartë, kështu që me secilën pudër do të shihni që zemra juaj po errësohet dhe e dini se çfarë po ndodh me ju.