Revista Design
Revista Design
Super Me Seli Megalopolis X Shenzhen

Megalopolis X

Super Me Seli Megalopolis X Shenzhen Megalopolis X do të jetë qendra e re në zemër të zonës më të madhe gjirin, afër kufirit midis Hong Kong dhe Shenzhen. Masterplani integron arkitekturën me rrjetet e këmbësorëve, parqet dhe hapësirat publike. Rrjetet e transportit mbi dhe nën tokë po planifikohen duke maksimizuar lidhjen në qytet. Një rrjet i qëndrueshëm i infrastrukturës nën tokë do të sigurojë sisteme për ftohje qendrore dhe trajtim automatik të mbeturinave në një mënyrë të qetë. Qëllimi është të krijojmë një kornizë krijuese të masterplanit se si do të hartohen qytetet në të ardhmen.

Varëse Fluturash

Butterfly

Varëse Fluturash Varen e fluturave mori emrin e saj për ngjashmërinë e saj me formën e një fluture fluturuese. Furnitureshtë mobilje minimaliste që mund të grumbullohet në një mënyrë të përshtatshme për shkak të dizajnit të përbërësve të ndarë. Shfrytëzuesit mund të montojnë shpejt varësen me duar të zhveshura. Kur është e nevojshme të lëvizni, është e përshtatshme të transportoni pas çmontimit. Instalimi merr vetëm dy hapa: 1. vendosni të dy kornizat së bashku për të formuar një X; dhe bëni kornizat në formë diamanti në secilën anë të mbivendosura. 2. rrëshqisni copën prej druri nëpër kornizat e mbivendosura në formë diamanti në të dy anët për të mbajtur kornizat

Qendra Kulturore E Rimendimit Mesjetar

Medieval Rethink

Qendra Kulturore E Rimendimit Mesjetar Mesjeta Rethink ishte një përgjigje ndaj një komisioni privat për të ndërtuar një Qendër Kulturore për një fshat të vogël të pazbuluar në Provincën Guangdong, i cili daton 900 vjet në Dinastinë e Këngës. Një zhvillim me katër kate, 7000 mm është përqendruar rreth një formacioni antik shkëmb të njohur si Guri Ding Qi, një simbol i origjinës së fshatit. Koncepti i projektit i projektit bazohet në shfaqjen e historisë dhe kulturës së fshatit antik, ndërsa lidh të vjetrën dhe të ri. Qendra Kulturore qëndron si një interpretim i një fshati antik dhe një shndërrim në arkitekturë bashkëkohore.

Qendra E Shitjeve

Feiliyundi

Qendra E Shitjeve Një punë e mirë në dizajn do të ngjall emocionin e njerëzve. Projektuesi hidhet nga memorja e stilit tradicional dhe vendos një përvojë të re në strukturën madhështore dhe futuriste të hapësirës. Një sallë eksperience e përvojës së ambientalizmit është ndërtuar përmes vendosjes së kujdesshme të instalimeve artistike, lëvizjes së qartë të hapësirës dhe sipërfaqes dekorative të shtruar nga materiale dhe ngjyra. Të qenit në të nuk është vetëm kthim në natyrë, por edhe një udhëtim i dobishëm.

Kapuç I Rangut

Black Hole Hood

Kapuç I Rangut Ky varg kapuç i dizajnuar nga frymëzimi nga Black Hole dhe Worm Hole e bën produktin një formë të bukur dhe moderne, që të gjitha shkakton ndjenja emocionale dhe të përballueshme. Bën momente emocionale dhe përdorim të lehtë gjatë gatimit. Isshtë i lehtë, i instalueshëm, i lehtë për tu pastruar dhe i dizajnuar për kuzhinat moderne iland.

Qendra E Shitjeve

HuiSheng Lanhai

Qendra E Shitjeve Me temën oqeanike të skenarit të skenës, duroni shpirtin e hapësirës, me sheshin piksel si element vizual të komunikimit, lërini fëmijët në lojë të eksplorojnë zbulimin e mësimit dhe rritjes të bëhen thelbi i çështjes, pozicionimi i hapësirës së lirë paraqet efekt fantazi i edukimit në argëtim. Nga forma, shkalla, objekti i ngjyrave, struktura deri tek përvoja psikologjike shqisore, koncepti i hapësirës vazhdon dhe pasurohet kur të gjithë elementët janë integruar dhe përplasen.