Revista Design
Revista Design
Banimi

House of Tubes

Banimi Projekti është shkrirja e dy godinave, një e braktisur e viteve 70 me godinën e kohës aktuale dhe elementi që është projektuar për t'i bashkuar është pishina. Është një projekt që ka dy përdorime kryesore, i pari si rezidencë për një familje 5 anëtarëshe, i dyti si muze arti, me sipërfaqe të gjera dhe mure të larta për të pritur më shumë se 300 persona. Dizajni kopjon formën e pasme të malit, malin ikonik të qytetit. Në projekt janë përdorur vetëm 3 përfundime me tone të lehta për t'i bërë hapësirat të shkëlqejnë përmes dritës natyrale që projektohet në mure, dysheme dhe tavane.

Tavolina E Kafesë

Sankao

Tavolina E Kafesë Tavolina e kafesë Sankao, "tre fytyra" në japonisht, është një pjesë elegante e mobiljeve që synohet të bëhet një karakter i rëndësishëm i çdo hapësire moderne të dhomës së ndenjes. Sankao bazohet në një koncept evolucionar, i cili rritet dhe zhvillohet si një qenie e gjallë. Zgjedhja e materialit mund të jetë vetëm druri i fortë nga plantacione të qëndrueshme. Tavolina e kafesë Sankao kombinon në mënyrë të barabartë teknologjinë më të lartë të prodhimit me mjeshtërinë tradicionale, duke e bërë secilën pjesë unike. Sankao është në dispozicion në lloje të ndryshme të drurit të ngurtë si Iroko, lisi ose hiri.

Kufjet Tws

PaMu Nano

Kufjet Tws PaMu Nano zhvillon kufje "të padukshme në vesh" të përshtatura për përdoruesit e rinj dhe të përshtatshme për më shumë skenarë. Dizajni bazohet në optimizimin e të dhënave të veshit të më shumë se 5000 përdoruesve dhe më në fund siguron që shumica e veshëve të jenë të rehatshëm kur i mbani, edhe kur jeni shtrirë në anën tuaj. Sipërfaqja e kutisë së karikimit përdor një leckë të veçantë elastike për të fshehur dritën treguese përmes teknologjisë së paketimit të integruar. Thithja magnetike ndihmon në funksionimin e lehtë. BT5.0 thjeshton funksionimin ndërsa ruan një lidhje të shpejtë dhe të qëndrueshme, dhe kodiku aptX siguron cilësi më të lartë të zërit. IPX6 Rezistencë ndaj ujit.

Kufjet Tws

PaMu Quiet ANC

Kufjet Tws PaMu Quiet ANC është një grup kufjesh të vërteta me valë që anulojnë zhurmën që mund të zgjidhin në mënyrë efektive problemet ekzistuese të zhurmës. Mundësuar nga Bluetooth-i i dyfishtë i Qualcomm-it dhe çipi i pavarur dixhital i anulimit aktiv të zhurmës, dobësimi total i PaMu Quiet ANC mund të arrijë 40 dB, gjë që mund të reduktojë në mënyrë efektive dëmet e shkaktuara nga zhurmat. Përdoruesit mund të kalojnë midis funksionit të kalimit dhe anulimit aktiv të zhurmës sipas skenarëve të ndryshëm qoftë në jetën e përditshme apo në raste biznesi.

Njësia E Ndriçimit

Khepri

Njësia E Ndriçimit Khepri është një llambë dyshemeje dhe gjithashtu një varëse që është projektuar bazuar në egjiptianët e lashtë Khepri, perëndia e skarabit e lindjes së diellit në mëngjes dhe rilindjes. Thjesht prek Khepri dhe drita do të ndizet. Nga errësira në dritë, siç besonin gjithmonë egjiptianët e lashtë. Zhvilluar nga evolucioni i formës së skarabit egjiptian, Khepri është i pajisur me një LED të zbehtë që rregullohet nga një çelës sensor me prekje që siguron shkëlqim të rregullueshëm me tre cilësime me një prekje.

Identiteti, Markimi

Merlon Pub

Identiteti, Markimi Projekti i Merlon Pub përfaqëson një dizajn të tërë të markës dhe identitetit të një objekti të ri ushqimi brenda Tvrda në Osijek, qendra e vjetër e qytetit barok, e ndërtuar në shekullin e 18-të si pjesë e një sistemi të madh qytetesh të fortifikuara strategjikisht. Në arkitekturën e mbrojtjes, emri Merlon do të thotë gardhe të forta, të drejta të krijuara për të mbrojtur vëzhguesit dhe ushtrinë në majë të fortesës.