Revista Design
Revista Design
Grafika Për Shtëpinë E Pushimeve

SAKÀ

Grafika Për Shtëpinë E Pushimeve Studios PRIM PRIM krijoi identitetin vizual për shtëpinë e mysafirëve SAKÀ përfshirë: emrin dhe logon, dizajnin grafik për çdo dhomë (model simbol, modele muri, model për fotografi në mur, aplikacione jastëk etj.), Krijimin e faqes në internet, kartolinat, shënjat, kartat e emrave dhe ftesa. Do dhomë në shtëpi për mysafirë SAKÀ paraqet një legjendë të ndryshme të lidhur me Druskininkai (një qytet turistik në Lituani ku ndodhet shtëpia) dhe rrethinat e saj. Do dhomë ka simbolin e vet si fjalë kyçe nga legjenda. Këto ikona shfaqen në grafika të brendshme dhe objekte të tjera që formojnë identitetin e saj vizual.

Qilim

Folded Tones

Qilim Qilimat janë në thelb të sheshta, qëllimi ishte të sfidohej ky fakt i thjeshtë. Iluzioni i tre-dimensionale arrihet me vetëm tre ngjyra. Shumëllojshmëria e toneve dhe thellësia e qilimave varet nga gjerësia dhe dendësia e shiritave, në vend se një paletë e madhe ngjyrash që mund të ngecin me një hapësirë të veçantë, duke lejuar kështu përdorimin fleksibël. Nga lart ose larg, qilim i ngjan një fletë të palosur. Sidoqoftë, ndërsa jeni ulur ose shtrirë në të, iluzioni i palosjeve mund të mos jetë i ndjeshëm. Kjo çon në përdorimin e linjave të thjeshta përsëritëse që mund të shijohen si një model abstrakt afër.

Veshja

Nyx's Arc

Veshja Kur drita depërton nëpër dritare me një nivel të shkëlqyeshëm, do të prodhojë një nivel ndriçimi estetik, ndriçim për të sjellë njerëzit në dhomë kur mendja misterioze dhe e qetë, pasi Nyx me një misterioz dhe të heshtur, përdorimin e pëlhurave të laminuara dhe kthesë për të interpretuar interpretimin e tillë të bukurisë.

Gjerdan

Extravaganza

Gjerdan Një kolitë elegante e frymëzuar nga ruffs, dekorime të lashta të qafës që mund të shihni në shumë piktura të bukura të shekullit XVI dhe XVII. Karakterizohet nga një dizajn bashkëkohor dhe modern, duke thjeshtuar stilin tipik të ruffs duke u përpjekur për ta bërë atë modern dhe bashkëkohor. Një efekt i sofistikuar që i jep hijeshi përdoruesit, përdorimi i ngjyrave të zeza ose të bardha lejon një shumësi kombinimesh me një dizajn modern dhe të pastër. Një gjerdan me një copë, fleksibël dhe e lehtë. Një material jo i çmuar por me një dizajn mbresëlënës të modës së lartë që e bën këtë kolitë jo vetëm një xhevahir, por një zbukurim të ri të trupit.

Programi I Ngjarjeve Të Projektimit

Russian Design Pavilion

Programi I Ngjarjeve Të Projektimit ekspozita, konkurse projektimesh, seminare, projekte këshillimi arsimore dhe botime që synojnë promovimin e stilistëve dhe markave ruse jashtë vendit. Aktivitetet tona stimulojnë disenjatorët që flasin rusisht të përsosin njohuritë dhe aftësitë e tyre përmes projekteve ndërkombëtare dhe t'i ndihmojnë ata të kuptojnë rolin e tyre në komunitetin e dizajnit, si të promovojnë dhe t'i bëjnë produktet e tyre konkurruese dhe të krijojnë risi të vërteta.

Paravent

Positive and Negative

Paravent Ky është një produkt që shërben si funksion dhe bukuri njëkohësisht, i spërkatur me një aludim të kulturës dhe rrënjëve. Parivanti 'Pozitiv dhe Negativ' vepron si një pengesë e rregullueshme dhe e lëvizshme për intimitetin që nuk zgjat ose prish një hapësirë. Motivi islamik jep një efekt të ngjashëm me dantella që është zbritur dhe varg-varg nga materiali Corian / Resin. Ngjashëm me yin yang, ka gjithmonë pak në të mirë dhe gjithmonë pak të keq në të mirë. Kur dielli perëndon 'Pozitiv dhe negativ' është me të vërtetë momenti i tij i ndritshëm dhe hijet gjeometrike pikturojnë dhomën.