Revista Design
Revista Design
Ekspozita Konceptuale

Muse

Ekspozita Konceptuale Muse është një projekt dizajni eksperimental që studion perceptimin muzikor të njeriut përmes tre përvojave instaluese të cilat ofrojnë mënyra të ndryshme për të përjetuar muzikën. E para është thjesht sensacionale duke përdorur materiale termoaktive, dhe e dyta shfaq perceptimin e deshifruar të hapësirës muzikore. E fundit është një përkthim midis shënimit muzikor dhe formave vizuale. Njerëzit inkurajohen të ndërveprojnë me instalimet dhe të eksplorojnë muzikën vizualisht me perceptimin e tyre. Mesazhi kryesor është se projektuesit duhet të jenë të vetëdijshëm se si perceptimi ndikon tek ata në praktikë.

Identiteti I Markës

Math Alive

Identiteti I Markës Motivet dinamike grafike pasurojnë efektin mësimor të matematikës në mjedisin e të nxënit të përzier. Grafikët parabolikë nga matematika frymëzuan dizajnin e logos. Shkronja A dhe V janë të lidhura me një vijë të vazhdueshme, duke demonstruar ndërveprimin midis një mësuesi dhe një studenti. Ai përcjell mesazhin se Math Alive i udhëzon përdoruesit që të bëhen fëmijë të zgjuar në matematikë. Pamjet kryesore përfaqësojnë transformimin e koncepteve abstrakte të matematikës në grafikë tredimensionale. Sfida ishte balancimi i mjedisit argëtues dhe tërheqës për audiencën e synuar me profesionalizmin si një markë teknologjike arsimore.

Koleksioni I Bizhuterive

Biroi

Koleksioni I Bizhuterive Biroi është një seri bizhuterish e printuar 3D që është frymëzuar nga feniksi legjendar i qiellit, i cili hidhet në flakë dhe rilind nga hiri i tij. Linjat dinamike që formojnë strukturën dhe modeli Voronoi i përhapur në sipërfaqe simbolizojnë feniksin që ringjallet nga flakët e djegura dhe fluturon në qiell. Modeli ndryshon madhësinë për të rrjedhur mbi sipërfaqe duke i dhënë një ndjenjë dinamizmi strukturës. Dizajni, i cili tregon në vetvete një prani të ngjashme me skulpturën, i jep përdoruesit kurajon për të bërë një hap përpara duke nxjerrë në pah veçantinë e tyre.

Arti

Supplement of Original

Arti Venat e bardha në gurët e lumit çojnë në modele të rastësishme në sipërfaqe. Përzgjedhja e disa gurëve të lumit dhe renditja e tyre i shndërron këto modele në simbole, në formën e shkronjave latine. Kështu krijohen fjalët dhe fjalitë kur gurët janë në pozicionin e duhur pranë njëri-tjetrit. Gjuha dhe komunikimi lindin dhe shenjat e tyre bëhen një shtesë e asaj që është tashmë atje.

Identiteti Vizual

Imagine

Identiteti Vizual Objektivi ishte përdorimi i formave, ngjyrave dhe teknikës së dizajnit të frymëzuar nga pozat e jogës. Dizajnimi elegant i brendësisë dhe qendrës, duke u ofruar vizitorëve një përvojë paqësore për të rinovuar energjinë e tyre. Prandaj dizajni i logos, media online, elementet grafike dhe paketimi po ndiqnin raportin e artë për të patur një identitet vizual perfekt ashtu siç pritej të ndihmonte vizitorët e qendrës që të kishin një përvojë të shkëlqyer komunikimi përmes artit dhe dizajnit të qendrës. Dizajneri mishëroi përvojën e meditimit dhe yoga dizajnin.

Varëse Rrobash

Linap

Varëse Rrobash Kjo varëse rrobash elegante ofron zgjidhje për disa nga problemet më të mëdha - vështirësinë e futjes së rrobave me jakë të ngushtë, vështirësinë e varjes së të brendshmeve dhe qëndrueshmërinë. Frymëzimi për dizajnin erdhi nga kapësja e letrës, e cila është e vazhdueshme dhe e qëndrueshme, dhe formësimi dhe zgjedhja përfundimtare e materialit u bë falë zgjidhjeve të këtyre problemeve. Rezultati është një produkt i shkëlqyer që lehtëson jetën e përditshme të përdoruesit fundor dhe gjithashtu një aksesor i këndshëm i një dyqani butik.