Revista Design
Revista Design
Rinovimi I Skelës

Dongmen Wharf

Rinovimi I Skelës Dorëza e Dongmen është një kamionç i vjetër me mijëvjeçarë në lumin nënë të Chengdu. Për shkak të raundit të fundit të "rinovimit të qytetit të vjetër", zona është shkatërruar dhe rindërtuar në thelb. Projekti është të prezantojë një pamje historike të lavdishme përmes ndërhyrjes së artit dhe teknologjisë së re në një sit kulturor të qytetit që është zhdukur, dhe të aktivizojë dhe ri-investojë infrastrukturën urbane të gjumit të gjatë në domenin publik urban.

Emri i Projektit : Dongmen Wharf, Emri i stilistëve : Yingjie Lin Yuanyuan Zhang, Emri i klientit : Verge Creative Design.

Dongmen Wharf Rinovimi I Skelës

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.