Revista Design
Revista Design
Dizajni I Brendshëm I Shtëpisë Së Banimit

EL Residence

Dizajni I Brendshëm I Shtëpisë Së Banimit EL Residence u frymëzua të projektohej me një shpërthim të ri krijimtarie përmes strukturës dhe materialeve, me një dizajn që përqendrohet në paraqitjet e personalizuara. Një temë e guximshme dhe e pjekur u bë ideja kryesore e projektimit me një prekje të ngjyrës së gjallë dhe elementit të dizajnit të formës së lakuar për të zbutur qasjen parësore të projektimit. Materiale të tilla si çeliku i kromit, elementët metalikë, gurët natyralë dhe mermeri përdoren për të nxjerrë qasjen e përgjithshme të projektimit, ndërsa elementet femërore në formën e ornamenteve dhe mobiljeve në formë organike janë të përfshira për të balancuar fijet mashkullore dhe për të ndezur hapësirën e brendshme .

Emri i Projektit : EL Residence, Emri i stilistëve : Chaos Design Studio, Emri i klientit : Chaos Design Studio.

EL Residence Dizajni I Brendshëm I Shtëpisë Së Banimit

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.