Revista Design
Revista Design
Qilim

Hair of Umay

Qilim E bërë në teknikën e lashtë nomade, e mbrojtur nga Lista e UNESCO-s për trashëgiminë kulturore jo-materiale në nevojë për ruajtje urgjente, kjo qilim po sjell më të mirën nga leshi për shkak të hijeve graduale të leshit dhe qepjes së imët të duarve që krijon cilësi të vëllimit. 100 për qind e bërë me dorë, kjo qilim është bërë duke përdorur hije natyrale të leshit plus ton të verdhë të lyer me guaskë qepë. Një fije e artë që kalon nëpër qilim bën një deklaratë dhe kujton flokët që rrjedhin lirshëm në erë - flokët e perëndeshës nomade Umay - mbrojtëse e grave dhe fëmijëve.

Emri i Projektit : Hair of Umay, Emri i stilistëve : Marina Begman, Emri i klientit : Marina Begman.

Hair of Umay Qilim

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.