Revista Design
Revista Design
Tryeza E Jashtme E Kafesë

Growing Table

Tryeza E Jashtme E Kafesë Tabela e rritjes është bërë nga druri i arrës, i cili pasqyron ngjyrën e tokës dhe krijon një sfond që i bën bimët më të dukshme. Dizajni i përgjithshëm është një kryqëzim i lëvizjes dinamike dhe qëndrimit statik. Tabela ofron një hapësirë ku bimët mund të rriten dhe të shikohen në tryezë në mënyrë që të krijojnë një vend për t'u çlodhur dhe bashkëvepruar me natyrën. Sipërfaqja e tabletopit shpërndan dritën për të krijuar një veçori të serrës. Më në fund, tabela është bërë për ruajtje të lehtë; ajo mund të rrëzohet në një kuboide 26 "x 26" x 4 ".

Emri i Projektit : Growing Table, Emri i stilistëve : Nga Ying, Amy Sun, Emri i klientit : .

Growing Table Tryeza E Jashtme E Kafesë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.