Revista Design
Revista Design
Çaji

Unpredictable

Çaji Në të ardhmen, përvoja e përdoruesit do të luajë një rol gjithnjë e më të rëndësishëm në hartimin e produktit. Pasi që çdo konsumator ka karakteristikën e tij / saj unike, ndjenja e konsumatorit për të gjitha aspektet duhet të merret në konsideratë në mënyrë që të hartojë produkte më të humanizuara. Koncepti i këtij dizajni është që të inkurajojë përdoruesit që të hartojnë tepsinë e tyre sipas sensit dhe imagjinatës së tyre. Duke çmontuar dhe ri-bashkuar përbërës të ndryshëm fleksibël, përdoruesit mund të ndryshojnë pamjen e çajit dhe duke përdorur metoda, gjë që sjell shumë argëtim në jetën e përditshme.

Emri i Projektit : Unpredictable, Emri i stilistëve : zhizhong, Emri i klientit : .

Unpredictable Çaji

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.