Revista Design
Revista Design
Vizatimi I Modeleve

insectOrama

Vizatimi I Modeleve InsectOrama është një grup prej 6 modelesh vizatimi që përmbajnë 48 forma. Fëmijët (dhe të rriturit) mund t'i përdorin ato për të tërhequr krijesa imagjinare. Në kundërshtim me shumicën e modeleve të vizatimit, insektetOrama nuk përmbajnë forma të plota, por vetëm pjesë: koka, trupa, putra ... Sigurisht që pjesë të insekteve, por edhe pjesë të kafshëve dhe njerëzve të tjerë. Duke përdorur një laps mund të gjurmoni një seri të pafundme krijesash në letër dhe më pas t'i ngjyrosni ato.

Emri i Projektit : insectOrama, Emri i stilistëve : Stefan De Pauw, Emri i klientit : .

insectOrama Vizatimi I Modeleve

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.