Revista Design
Revista Design
Zyra

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS

Zyra Duke përfituar nga cilësitë strukturore dhe formaliste të plasterboard, një rrjetë e bardhë shpaloset në një sfond gri. Linjat e bardha janë formuar në mënyrë që të shërbejnë funksioneve të ndryshme të brendshme (bibliotekë, ndriçim, ruajtje CD, rafte dhe tavolina). Ky koncept buron nga një filozofi e plotë e projektimit dhe gjithashtu ka ndikime nga teoria e kaosit.

Emri i Projektit : STUDIO NL CONTROLLED CHAOS, Emri i stilistëve : Athanasia Leivaditou, Emri i klientit : ATHANASIA LEIVADITOU (STUDIO NL) - www.studionl.com.

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS Zyra

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.