Revista Design
Revista Design
Mobiljet Në Shtëpi Dhe Zyra

Flying Table

Mobiljet Në Shtëpi Dhe Zyra Mobilje unike, të cilat sjellin gëzim. Thjesht për të prodhuar. Jep iluzionin e lëvizjes. Asnjë analog tjetër për këto mobilje. Në pamje të parë, mund të imagjinohet se tryeza nuk do të qëndrojë dhe menjëherë do të bjerë poshtë, por, duke kombinuar tre detajet kryesore: kornizën metalike, kabinetin me sirtarë dhe majën e tryezës, ndërtimi u bë i qëndrueshëm dhe i vështirë. Kjo ide mund të përdoret me kabinet, kapak dhe gjëra të tjera. Të gjitha produktet do të sjellin iluzionin fluturues.

Emri i Projektit : Flying Table, Emri i stilistëve : Viktor Kovtun, Emri i klientit : Xo-Xo-L design.

Flying Table Mobiljet Në Shtëpi Dhe Zyra

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.