Revista Design
Revista Design
Dizajni I Ekspozitës

First Photographs of Hong Kong

Dizajni I Ekspozitës Modelet e treguesit elektrik dore ishin vendosur për të udhëzuar vizitorët në hyrjen e sallës së ekspozitës, ku pret një model gjigand i kamerave të bardha. Duke qëndruar para tij, vizitorët mund të shohin pamjet mbivendosëse të fotografisë bardh e zi të Hong Kongut të hershëm dhe pjesën e jashtme aktuale të vendit të ekspozitës. Vendosja e tillë nënkupton që vizitorët mund të shohin Hong Kongun e vjetër përmes kamerës gjigande dhe të zbulojnë historinë e fotografisë së Hong Kongut përmes kësaj ekspozite. Sternat e brendshme të rotundës dhe ekranet në formë shtëpie u vendosën të shfaqnin foto historike, si dhe të paraqesin një mishërim të "Victoria City".

Emri i Projektit : First Photographs of Hong Kong, Emri i stilistëve : Lam Wai Ming, Emri i klientit : Hong Kong Photographic Culture Association; Cécile Léon Art Projects.

First Photographs of Hong Kong Dizajni I Ekspozitës

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.