Revista Design
Revista Design
Aplikimi I Orës

Dominus plus

Aplikimi I Orës Dominus plus shpreh kohën në një mënyrë origjinale. Si pikat në pjesët domino, tre grupe pikash përfaqësojnë: orë, dhjetëra minuta dhe minuta. Koha e ditës mund të lexohet nga ngjyra e pikave: jeshile për AM; e verdhë për PM. Aplikacioni përmban një kohëmatës, një orë alarmi dhe thirrje. Të gjitha funksionet janë të lundrueshëm duke prekur pikat diskrete të këndit. Ajo kishte një dizajn origjinal dhe artistik që paraqet Fytyrën aktuale të Shekullit 21 të Kohës. Isshtë krijuar në një simbiozë të bukur me rastet e pajisjeve portative të Apple. Ajo ka një ndërfaqe të thjeshtë me vetëm disa fjalë të nevojshme për ta përdorur atë.

Emri i Projektit : Dominus plus, Emri i stilistëve : Albert Salamon, Emri i klientit : .

Dominus plus Aplikimi I Orës

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.