Revista Design
Revista Design
Shtëpi

Geometry Space

Shtëpi Ky projekt është një projekt vilë i vendosur në [SAC Beigan Hill International Arts Center] në periferi të Shangait, ekziston një qendër arti në komunitet, duke siguruar shumë aktivitete kulturore, vila mund të jetë zyrë ose studio apo shtëpi, qendra e skemave të komunitetit ka një sipërfaqe të madhe liqeni , ky model është drejtpërdrejt përgjatë liqenit. Karakteristikat e veçanta të ndërtesës është hapësira e brendshme pa asnjë kolonë, e cila i jep ndryshueshmërinë dhe kreativitetin më të madh në dizajn në hapësirën e brendshme, por edhe për shkak të lirisë dhe ndryshueshmërisë së hapësirës, strukturës së brendshme, teknikës së projektimit është më e ndryshueshme, gjeometria e zgjerueshme krijon hapësirë të brendshme, gjithashtu në përputhje me idetë krijuese të ndjekura nga [Art Center]. Lloji i ndarjes së strukturës dhe shkallëve kryesore janë në mes të hapësirës së brendshme, ndërsa faqet e majta dhe të djathta janë shkallët e nivelit të ndarjes, kështu që gjithsej pesë zona të ndryshme shkallë shtëpie që lidhin hapësirën.

Emri i Projektit : Geometry Space, Emri i stilistëve : Kris Lin, Emri i klientit : Shanghai SHENG QING Real Estate Development Company Limited.

Geometry Space Shtëpi

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.