Revista Design
Revista Design
Vendbanim

Cheung's Residence

Vendbanim Vendbanimi është krijuar me thjeshtësi, hapje dhe dritë natyrale në mendje. Gjurmët e ndërtesës pasqyrojnë kufizimin e zonës ekzistuese dhe shprehja formale është menduar të jetë e pastër dhe e thjeshtë. Një atrium dhe ballkon janë të vendosura në anën veriore të ndërtesës që ndriçojnë hyrjen dhe zonën e ngrënies. Dritaret rrëshqitëse janë dhënë në skajin jugor të ndërtesës ku dhoma e ndenjes dhe kuzhina janë për të maksimizuar dritat natyrore dhe për të siguruar fleksibilitet hapësinor. Dritat e dritave janë propozuar në të gjithë ndërtesën për të forcuar më tej idetë e projektimit.

Emri i Projektit : Cheung's Residence, Emri i stilistëve : Yu-Ngok Lo, Emri i klientit : YNL Design.

Cheung's Residence Vendbanim

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.