Revista Design
Revista Design
Tabela

UFO

Tabela Kombinimi i qelqit, metaleve dhe drurit. Dizajni aktual po mbështet konceptimin e kompanisë së projektimit Xo-Xo-l, e cila përshkruhet si "Mobilje e emocioneve pozitive". Designshtë dizajn shumë funksional, megjithëse është shumë i lehtë dhe unik. Kjo njësi është plotësisht e çmontuar njësia, e cila mund të çmontohet dhe montohet në çdo vend.

Emri i Projektit : UFO, Emri i stilistëve : Viktor Kovtun, Emri i klientit : Xo-Xo-L design.

UFO Tabela

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.