Revista Design
Revista Design
Puna Si Në Shtëpi

PACO Operation Hub

Puna Si Në Shtëpi Shtabet janë thesari më i vlefshëm për biznesin. Dizajni ofronte një harmoni dhe hapësirë funksionale për të cilin qëndroi koha më e gjatë në ditë. Ambient bashkëkohor dhe luksoz i dhënë jo vetëm nga bukuria, kjo punë e lezetshme dhe e jashtëzakonshme do të paraqiste një model të mirë për vizitat e atyre klientëve që sinkronizohen me pritjen e tyre me prodhimin cilësor të markave të tyre. Detyra më e vështirë ishte gjithçka për të maksimizuar hapësirën e zyrave me vendosjen e trarëve të mëdhenj përtej tavanit ... më në fund ishte ndërtuar një hapësirë me dy kuvertë për të krijuar një zonë të përdorshme nga 1600 në 3000 sq.feet me konsideratë për banim.

Emri i Projektit : PACO Operation Hub, Emri i stilistëve : Philip Tse, Emri i klientit : PACO Communications.

PACO Operation Hub Puna Si Në Shtëpi

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.