Revista Design
Revista Design
Salla E Ekspozitës Luksoze

Scotts Tower

Salla E Ekspozitës Luksoze Kulla e Scotts është një zhvillim kryesor rezidencial në zemër të Singaporit, i krijuar për të përmbushur kërkesën për rezidenca shumë të lidhura, shumë funksionale në lokalet urbane nga një numër në rritje i sipërmarrësve nga shtëpia dhe profesionistë të rinj. Për të manifestuar vizionin që arkitekti - Ben van Berkel i UNStudio - kishte një 'qytet vertikal' me zona të dallueshme që normalisht do të shpërndaheshin horizontale nëpër një bllok të qytetit, ne propozuam të krijonim “hapësira brenda një hapësire”, ku hapësirat mund të shndërrohen si të thirrura nga situata të ndryshme.

Emri i Projektit : Scotts Tower, Emri i stilistëve : Constance D. Tew, Emri i klientit : Creative Mind Design.

Scotts Tower Salla E Ekspozitës Luksoze

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.