Revista Design
Revista Design
Një Bllok Zyre 40 Vjeçar

780 Tianshan Road, Shanghai

Një Bllok Zyre 40 Vjeçar Në këtë ndërtesë 40-vjeçare, elementet origjinale si kornizat e dritareve dhe dorezat e shkallëve mbahen dhe ngjyrosen për të lënë gjurmët e zbehtë të kohës të qetë të tregojnë historinë. Klienti specializohet në shërbimet e zbulimit të shërbimeve nëntokësore. Filozofia e kompanisë është "duke parë të padukshmen", kështu që një korridor qendror modern dhe minimal është krijuar posaçërisht për të fshehur mjeshtërisht dhomat, por në mënyrë të hollësishme t'i zbulojë dyert e tyre. Në të gjithë ndërtesën, ju mund të shihni ambjentin nostalgjik, funksionalitetin modern dhe elegancën e Kinës që hyn në lojë për ta ruajtur, si dhe rigjallëruar këtë sit historik.

Emri i Projektit : 780 Tianshan Road, Shanghai, Emri i stilistëve : Lam Wai Ming, Emri i klientit : Leidi Ltd..

780 Tianshan Road, Shanghai Një Bllok Zyre 40 Vjeçar

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.