Revista Design
Revista Design
Tryeza

Baboor Dawar Line

Tryeza Në përpjekje për të kapërcyer kufijtë e normalitetit dhe përpjekjen e përhershme për të përzier trashëgiminë historike egjiptiane me mjete bashkëkohore të modelimit të paraqitura në materiale dhe përfundime, kjo pjesë dalluese "Baboor" është frymëzuar nga tradicionale "sobë Primus" që ka qenë një pajisje e detyrueshme për mbi një shekull dhe ka ende përdorimin e saj të bollshëm deri në ditët e sotme në zonat rurale. Isshtë një kujtesë e një prej sendeve të shumta, që dikur ishin një mall prestigjioz dhe me kalimin e kohës ka shuar zhdukjen në një antikitet. Do send mund të jetë një pjesë mjeshtërore që shihet dikur me vizion artistik.

Emri i Projektit : Baboor Dawar Line, Emri i stilistëve : Dalia Sadany, Emri i klientit : Dezines Dalia Sadany Creations.

 Baboor Dawar Line Tryeza

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.