Revista Design
Revista Design
Ekspozita E Ndriçimit Dhe Dyqani

Light Design Center Speyer, Germany

Ekspozita E Ndriçimit Dhe Dyqani Salla e shfaqjes së Qendrës së re të Dritës Speyer, e vendosur në një ndërtesë fabrike, do të projektohej si hapësirë ekspozite, zona këshillimi dhe vend takimesh. Këtu, një kornizë që gjeneronte efekte sinergji të dizajnit të brendshëm duhej të krijohej për të gjitha tendencat, teknologjitë dhe planet e fundit të dritës. Struktura e saj e sofistikuar ishte ndërtimi i shtyllës kurrizore të të gjithë ekspozitës së dritës, por në të njëjtën kohë nuk ishte asnjëherë të mbërthejë përparësinë e objekteve të ndriçimit që do të ekspozohen. Për këtë qëllim, natyra krijoi një formë unifikuese si frymëzim: “përdredhja”, një fenomen natyror me forca të padukshme ...

Emri i Projektit : Light Design Center Speyer, Germany, Emri i stilistëve : Peter Stasek, Emri i klientit : Light Center Speyer.

Light Design Center Speyer, Germany Ekspozita E Ndriçimit Dhe Dyqani

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.