Revista Design
Revista Design
Typface

Red Script Pro typeface

Typface Red Script Pro është një font unik i frymëzuar nga teknologjitë dhe pajisjet e reja për format alternative të komunikimit, duke na lidhur në mënyrë harmonike me format e saj falas të letrave. Frymëzuar nga iPad dhe i dizajnuar në Brushes, është shprehur në një stil unik shkrimi. Ai përmban anglisht, greqisht si dhe alfabetin cirilik dhe mbështet mbi 70 gjuhë.

Emri i Projektit : Red Script Pro typeface, Emri i stilistëve : Red Design Consultants Rodanthi Senduka, Emri i klientit : .

Red Script Pro typeface Typface

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.