Revista Design
Revista Design
Tjegull Qeramike

eramosa

Tjegull Qeramike Eramosa: Seriale Mashkullore… me tone natyrale dhe me ngjyra të ngrohta, përmbajnë një kontrast të butë dhe të këndshëm dhe hedh dritë në opsionet e ndryshme me gamën e tij të gjerë të përdorimit. Seritë që ruajnë natyralitetin deri në pikën e fundit me pamje të hollë mur 21 x 63 dhe 40 x 40 dimensionet e pllakave të dyshemesë të prodhuara, të korrigjuara, dhe mishërojnë të gjitha përfitimet e teknologjisë dixhitale. Zbukurimet e Edera dhe Leaf me madhësi 21x63 shtojnë dinamizëm në thjeshtësinë e serisë.

Emri i Projektit : eramosa, Emri i stilistëve : Bien Seramik Design Team, Emri i klientit : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

eramosa Tjegull Qeramike

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.