Revista Design
Revista Design
Xhevahiret E Ngrira

Clairely Upcycled Jewellery

Xhevahiret E Ngrira Stoli të bukura, të qarta, të çrregulluara, të krijuara nga nevoja për të përdorur materialin e mbeturinave nga prodhimi i Claire de Lune Llambadar. Kjo linjë është zhvilluar në një numër të konsiderueshëm koleksionesh - të gjitha tregimet që tregojnë, të gjitha përfaqësojnë vështrime shumë personale në filozofitë e projektuesit. Transparenca është një pjesë thelbësore e filozofisë së vetë stilistëve, dhe kjo reflektohet nga zgjedhja e akrilikut të përdorur. Përveç akrilikut të pasqyruar të përdorur, i cili vetë pasqyron dritën, materiali është gjithmonë transparent, me ngjyra ose i qartë. Paketimi CD përforcon konceptet e riprodhimit.

Emri i Projektit : Clairely Upcycled Jewellery , Emri i stilistëve : Claire Requa, Emri i klientit : CLAIRELY upcycled jewellery.

Clairely Upcycled Jewellery  Xhevahiret E Ngrira

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.