Revista Design
Revista Design
Lodrat

Minimals

Lodrat Minimalet janë një linjë e adhurueshme e kafshëve modulare që karakterizohet nga përdorimi i paletës së ngjyrave primare dhe formave gjeometrike. Emri rrjedh, në një kohë, nga fjala "Minimalism" dhe tkurrja e "Mini-Animals". Sigurisht, ata do të ekspozojnë thelbin e lojërave përmes eleminimit të të gjitha formave, tipareve dhe koncepteve jo thelbësore. Së bashku, ata krijojnë një panton të ngjyrave, kafshëve, rrobave dhe arketipeve, duke inkurajuar njerëzit të zgjedhin karakterin me të cilin identifikohen.

Emri i Projektit : Minimals, Emri i stilistëve : Sebastián Burga, Emri i klientit : Minimals.

Minimals Lodrat

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.