Revista Design
Revista Design
Lugë, Dhurata

Naming Spoon

Lugë, Dhurata 'Lugë emri' erdhi nga nevoja për të ofruar një alternative moderne dhe popullore për të tashmen tradicionale të Shëlbimit, të një lugë. Doja të krijoja një lugë që mund të personalizohej dhe të emërtohej si një 'Lugë Emërtimi'. Emërtimi i ceremonive, është rritur në popullaritet kohët e fundit. Unë doja të krijoja një objekt, 'Lugën e Emërtimit', që do të jepej në Ceremoninë e Emërtimit ose të Kallëzimit'do 'Lugë Emri' është unike dhe mund të personalizohet me marrësit e Gurit të Lindjes dhe të inicializohet dhe mund të paraqitet si një trashëgimi për familjet trashëgimisë.

Emri i Projektit : Naming Spoon, Emri i stilistëve : Katherine Alexandra Brunacci, Emri i klientit : Katherine Alexandra Brunacci.

Naming Spoon Lugë, Dhurata

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.