Revista Design
Revista Design
Tryeza Me Tabletop Të Rregullueshëm

Dining table and beyond

Tryeza Me Tabletop Të Rregullueshëm Kjo tabelë ka aftësinë për të rregulluar sipërfaqen e saj në forma, materiale, textures dhe ngjyra të ndryshme. Përkundër një tryeze konvencionale, pllaka e së cilës shërben si një sipërfaqe fikse për aksesorët e shërbimit (pllaka, pllaka shërbyese, etj.), Përbërësit e kësaj tryeze veprojnë si sipërfaqja ashtu edhe aksesorët shërbyes. Këto pajisje mund të kompozohen në përbërës të formave dhe madhësive të ndryshme në varësi të nevojave të kërkuara për ngrënie. Ky dizajn unik dhe inovativ shndërron një tryezë tradicionale ngrënie në një qendër dinamike përmes rirregullimit të vazhdueshëm të aksesorëve të lakuar.

Emri i Projektit : Dining table and beyond, Emri i stilistëve : Athanasia Leivaditou, Emri i klientit : Studio NL.

Dining table and beyond Tryeza Me Tabletop Të Rregullueshëm

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.