Revista Design
Revista Design
Shtëpia Kube

Easy Domes

Shtëpia Kube Dizajni dhe struktura e Easy Domes është Icosahedron, këtu me prerje të vertices dhe shndërruar në 21 seksione prej druri. Dizajni, brendësia, materialet si ngjyra dhe mbi të gjitha zbatimi për rrethin, ndërtimin dhe kërkesat e qëndrueshme, ofrojnë aranzhime të brendshme për një gamë të gjerë të përdoruesve. Koncepti apel për ndërtesat e gjelbërta, ndërtuesit e shtëpive dhe jetesën e qëndrueshme. Mund të ndërtohet në të gjitha zonat klimatike dhe me rezistent ndaj tërmeteve dhe stuhive.

Emri i Projektit : Easy Domes, Emri i stilistëve : KT Architects, Emri i klientit : Easy Domes Ltd.

Easy Domes Shtëpia Kube

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.