Revista Design
Revista Design
Qendra E Të Mësuarit

STARLIT

Qendra E Të Mësuarit Qendra e të mësuarit Starlit është krijuar për të ofruar trajnime për performancën në mjedisin relaksues të të mësuarit për fëmijët 2-6 vjeç. Fëmijët në Hong Kong po studiojnë nën presion të lartë. Për të fuqizuar formën dhe hapësirën përmes paraqitjes dhe për të përshtatur programe të ndryshme, ne po aplikojmë Planifikimin e Qytetit të Romës së Lashtë. Elementet rrethore janë të zakonshëm përgjatë rrezatimit të krahëve në aranzhimin e boshtit për të lidhur klasën dhe studiot midis dy krahëve të veçantë. Kjo qendër e të mësuarit është krijuar për të krijuar një atmosferë të lezetshme mësimore me hapësirë sa më të madhe.

Emri i Projektit : STARLIT, Emri i stilistëve : Catherine Cheung, Emri i klientit : STARLIT LEARNING CENTRE.

STARLIT Qendra E Të Mësuarit

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.