Revista Design
Revista Design
Prodhimi / Post-Prodhimi / Transmetimi

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Prodhimi / Post-Prodhimi / Transmetimi Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) është një ndërtesë monumentale, 211 m e lartë, e vendosur në periferi jugore të Ashgabat, kryeqyteti i Turkmenistanit, në një kodër 1024 m, mbi nivelin e detit. TV Tower është qendra kryesore për prodhimin e programeve Radio dhe TV, prodhim post dhe transmetim. Dhe është një nga shembujt më të mirë të teknologjisë dixhitale të artit më të lartë. TV Tower e bëri Turkmenistanin një pionier në transmetimin tokësor HD në Azi. TV Tower është investimi më i madh teknologjik i 20 viteve të fundit në transmetim.

Emri i Projektit : Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower), Emri i stilistëve : Polimeks Construction, Emri i klientit : Polimeks Construction .

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower) Prodhimi / Post-Prodhimi / Transmetimi

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.