Revista Design
Revista Design
Marka Kërkimore

Pain and Suffering

Marka Kërkimore Ky model eksploron vuajtjet në shtresa të ndryshme: filozofike, sociale, mjekësore dhe shkencore. Nga këndvështrimi im personal që vuajtja dhe dhimbja vijnë në shumë fytyra dhe forma, filozofike dhe shkencore, unë zgjodha humanizimin e vuajtjes dhe dhimbjes si bazën time. Kam studiuar analogjitë midis simbiotikës në natyrë dhe simbiotikës në marrëdhëniet njerëzore dhe nga ky hulumtim krijova karaktere që paraqesin vizualisht marrëdhëniet simbiotike midis vuajtjes dhe vuajtjes dhe midis dhimbjes dhe asaj në dhimbje. Ky model është një eksperiment dhe shikuesi është tema.

Emri i Projektit : Pain and Suffering, Emri i stilistëve : Sharon Webber-Zvik, Emri i klientit : Sharon Webber-Zvik.

Pain and Suffering Marka Kërkimore

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.