Revista Design
Revista Design
Gjoksi Komod I Sirtarëve

Commodia

Gjoksi Komod I Sirtarëve Commodia nga ArteNemus është një gjoks i mbathjeve me sipërfaqe organike dhe forma. Pamja e saj në fund të lartë theksohet nga përdorimi i llojeve të drurit me cilësi të jashtëzakonshme dhe nga mjeshtëria e jashtëzakonshme. Forma e saj nënvizohet nga kontrasti midis ngjyrës së drurit të sipërfaqeve dhe ngjyrës së drurit të skajeve. Për më tepër, materialeve dhe përfundimeve të sipërfaqeve të fshehura u kushtohet e njëjta vëmendje e veçantë për cilësinë sesa ato të sipërfaqeve të dukshme që rezultojnë në një koncept estetik pa ndërprerje. Dizajni i Commodia është bashkëkohor me një frymëzim klasik.

Emri i Projektit : Commodia, Emri i stilistëve : Eckhard Beger, Emri i klientit : ArteNemus.

Commodia Gjoksi Komod I Sirtarëve

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.