Revista Design
Revista Design
Stenda E Pallto

Lande

Stenda E Pallto Stenda e Coat ishte dizajni si një skulpturë zyre mjaft dekorative dhe funksionale, një shkrirje e artit dhe funksionit. Përbërja u mendua të ishte një formë estetike për të zbukuruar hapësirën e zyrave dhe për të mbrojtur sot veshjen më të ëmbël të korporatave, Blazer. Rezultati përfundimtar është një pjesë shumë energjike dhe e sofistikuar. Prodhimi dhe shitja me pakicë me mençuri që pjesa ishte dizajni të ishte i lehtë, i fortë dhe prodhues në masë.

Emri i Projektit : Lande, Emri i stilistëve : Fabrizio Constanza, Emri i klientit : fabrizio Constanza.

Lande Stenda E Pallto

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.