Revista Design
Revista Design
Lazer Dentar

LiteTouch™

Lazer Dentar LiteTouch ™ është një lazer dentar Erbium: YAG (gjatësi vale 2,940 nm) për trajtime të forta dhe të buta të indeve. Gjatësia e valës Erbium: YAG është zhytur mirë në molekula uji dhe hidroksili të oreksit, të cilat ndërtojnë dhëmbët dhe kockat, dhe për këtë arsye janë më të zbatueshëm në një larmi të gjerë aplikimesh të indeve të forta dhe të buta. LiteTouch ™ me teknologjinë e tij Laser-in-the-Handpiece provides siguron saktësi dhe fuqi të paparë, pa kufizime ergonomike, duke mundësuar mikro-kirurgji dhe aftësi operative jo-invazive ndërsa përmirëson stomatologjinë parandaluese.

Emri i Projektit : LiteTouch™, Emri i stilistëve : Light Instruments Ltd., Emri i klientit : Light Instruments Ltd (Syneron Dental Lasers).

LiteTouch™ Lazer Dentar

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.