Revista Design
Revista Design
Banka Teknologjike

Absa

Banka Teknologjike allen International u kërkua të zhvillonte një degë inovative 'Laboratori' në Clearwater Mall në Johannesburg. ABSA dëshironte të përdorte degën si një laborator provë për të zhvilluar produkte dhe procese novatore përpara se t'i rrokte ato në të gjithë rrjetin. Dega e re 'Lab' do të përqendrohet në teknologjinë prototip për të krijuar një mjedis më interaktiv për klientët dhe për të testuar mënyra të reja të bankimit. Duke krijuar udhëtime të ndryshme të klientëve për Banka Ekskluzive, Konsulentë me Shitje me pakicë dhe trafik të lartë Transaksionale bankare ne kemi qenë në gjendje të ofrojmë një koncept më të madh të degës nga klientët.

Emri i Projektit : Absa, Emri i stilistëve : Allen International, Emri i klientit : allen international.

Absa Banka Teknologjike

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.