Revista Design
Revista Design
Kopsht

Tiger Glen Garden

Kopsht Kopshti Tiger Glen është një kopsht soditës i ndërtuar në krahun e ri të Muzeut të Arteve Johnson. Ajo është frymëzuar nga një shëmbëlltyrë kineze, e quajtur Tre Laughers of Tiger Glen, në të cilën tre burra kapërcejnë dallimet e tyre sektare për të gjetur një unitet të miqësisë. Kopshti u krijua në një stil të ashpër të quajtur karesansui në japonisht, në të cilin krijohet një imazh i natyrës me një rregullim gurësh.

Emri i Projektit : Tiger Glen Garden, Emri i stilistëve : Marc Peter Keane, Emri i klientit : Johnson Museum of Art.

Tiger Glen Garden Kopsht

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.